Selin Ciğerci'den ikinci kez boşanan Gökhan Çıra'dan çarpıcı itiraf: Annem bana hakkını helal etmedi intiharı düşündüm

Selin Ciğerci'den ikinci kez boşanan Gökhan Çıra'dan çarpıcı itiraf: Annem bana hakkını helal etmedi intiharı düşündüm

Geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci'den ikinci kez boşanarak dikkatleri üzerine çeken eski futbolcu Gökhan Çıra, biten evliliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Çıra'nın açıklamaları magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Selin Ciğerci ile 2019 yılında evlenen ve geçtiğimiz yıl Eylül ayında sürpriz şekilde boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra, eski eşiyle tekrar ilişki yaşamaya başlayarak 6 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturmuştu.

Selin Ciğerci ile olan ikinci evliliğini de geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla noktalayan Gökhan Çıra, eşiyle yollarını ikinci kez ayırarak dikkatleri çekmişti. Eski futbolcu bu kez eski eşi hakkındaki açıklamalarıyla adından söz ettirdi.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan eski futbolcu Gökhan Çıra, iki kez boşandığı eski eşi Selin Ciğerci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"AĞZI OLAN HERKES KONUŞUYOR"

Programda Ciğerci ile ilişkisinden bahseden Çıra, "Selin'le 17 yaşında tanıştım, 18 yaşımda beraber olmaya başladık. Biz hep beraber yaşadık. Tanıştığımızda tüm operasyonları geçirmişti. Türkiye'de ağzı olan herkes önünü arkasını düşünmeden konuşuyor" dedi.

cita-2.jpg​​​​​​​

"ANNEM HAKKINI HELAL ETMEDİ İNTİHARI DÜŞÜNDÜM"

Ailesinin Selin Ciğerci ile olan evliliğine karşı çıktığını açıklayan Gökhan Çıra, intiharı düşündüğünü belirterek "Ben anne ve babama resti çektim. Selin'in de annesi istememişti. Onlar benden daha varlıklı bir aile idi. Sonra hayat işte kimin nereye geleceği belli olmuyor. Futbolculuk yapıyordum ama benim kazandığımla onların kazandıkları arasında fark vardı. Annesi o zaman beni istemiyordu ama şimdi beni çok seviyor. Annem Selin'le evleneceğimi duyduğunda hakkını helal etmedi. Babam bana 'gelme' dediğin o zaman kendimi öldürüyorum dedim. Ailemle Selin arasında kaldığımda intiharı düşündüm. Teyzemler Selin'i takip ettikleri için seviyorlarmış. Onlar anneme anlatınca tanıştı ve sevdi." diye konuştu.

cita-3.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN