MGM'den felaket uyarısı! Dalga dalga geliyor... 36 il için uzmanlardan sel ve sağanak uyarısı! O illerde yaşayanlar evden dışarı adım atamayacak

MGM'den felaket uyarısı! Dalga dalga geliyor... 36 il için uzmanlardan sel ve sağanak uyarısı! O illerde yaşayanlar evden dışarı adım atamayacak

Havaların soğumasıyla birlikte Meteoroloji Genel Müdürlüğü sık sık uyarılarına devam ediyor. Peki tahminlere göre ülke genelinde hava durumu nasıl olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü insanları olumsuz hava şartlarına karşı tedbir almaları için sık sık uyarmaya devam ediyor. Peki 3 ve 4 Aralık günü ülke genelinde hava nasıl olacak? Hangi bölgeler yağışlı olacak? Hava durumu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA DURUMU UYARILARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu ülke genelinde sıcaklık konusunda büyük bir değişim olmayacağını ancak İstanbul, Yalova ve Kocaeli şehirlerinde sağanak yağış olabileceği uyarısında bulundu. Aynı zamanda Ankara, Eskişehir, Sivas, Artvin, Van, Antalya batı bölgeleri ve Doğu Akdeniz bölgesinin Toroslar bölgesinde yağış olması tahmin ediliyor. Hafta sonu yağışları genel olarak Güney Ege bölgesi ve Doğu Anadolu bölgesinin kuzeydoğusunda karla karışık olarak ve kar şeklinde görülecek. Marmara Bölgesi batı kısımları ve Kuzey Ege kıyılarında da yağış beklentisi var. Sabah saatleri ve gece saatlerinde ülkenin iç ve doğu bölgelerinin puslu ve sisli olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Ülke genelinde hafta sonu hava sıcaklıklarının önemli şekilde değişmeyeceği ve rüzgarın doğu ve güneydoğudan, Marmara Bölgesi'nde ise doğu ve kuzeydoğu bölgelerinden hafif olarak ancak ara ara orta kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Marmara Bölgesi batı kesimleri ve Kuzey Ege kıyılarında yağışın kuvvetli olması bekleniyor. Bu sebeple Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları sel, su baskını, ulaşım aksamaları gibi konulara karşı tedbirli olunması konusunda uyardı. 

3 ARALIK HAVA DURUMU

3 Aralık Hava Durumu

4 ARALIK HAVA DURUMU

4 Aralık Hava Durumu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN