Migros 1000 TL hediye çeki dağıtıyor! Bir tıkla hemen çekinizi alın: Son tarih 31 Mayıs

Migros 1000 TL hediye çeki dağıtıyor! Bir tıkla hemen çekinizi alın: Son tarih 31 Mayıs

Migros öyle bir kampanya duyurdu ki! 1000 TL değerinde hediye çeki dağıtıyor! Bir tıkla hemen çekinizi alabilirsiniz! Son tarih 31 Mayıs...

Migros mağazaları ve Odeabank, heyecan verici bir kampanya ile tüketicilere yepyeni bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 1.000 TL değerinde hediye çeki dağıtılacağı duyuruldu. Odeabank iş birliğiyle hayata geçirilen bu kampanya, alışverişi daha uygun hale getiriyor. Odeabank mobil uygulaması üzerinden belirtilen kodla giriş yapan kullanıcılar, 1.000 TL değerinde Migros sanal market hediye çeki kazanacaklar.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

migros-1.jpg

Bu kampanyaya katılmak isteyenler, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. Yeni kullanıcılar, Odeabank mobil uygulamasına "MIGROS24" kodunu girdikten sonra kampanyadan faydalanabilecekler. 10.000 TL'lik yatırımlarına yönelik olarak 1.000 TL değerinde Migros sanal market hediye çeki kazanacaklar. Kampanya, 2024 yılı içerisinde başlatılmış olup, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin tek yapması gereken, belirtilen koşulları yerine getirmek ve 1.000 TL değerindeki hediye çekini kullanmaya başlamak. Migros sanal markette geçerli olacak bu çek için minimum 1.250 TL'lik sipariş oluşturmak gerekiyor. Böylece, 1.000 TL değerindeki hediye çekiyle sadece 250 TL tutarında ödeme yaparak alışverişi tamamlamak mümkün olacak. Bu kaçırılmayacak fırsattan yararlanmak için Odeabank'ın kampanyalar bölümünden başvuru yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN