Migros'ta olay yaratan indirim! Çaydan sıvı yağa hepsi peynir ekmek gibi kapışılıyor! Bu indirimi kaçıran pişman olacak

Migros'ta olay yaratan indirim! Çaydan sıvı yağa hepsi peynir ekmek gibi kapışılıyor! Bu indirimi kaçıran pişman olacak

Son zamanlarda her şeye gelen zamlar vatandaşı büyük sıkıntılara sokmaya devam ediyor. Peki Migros kampanyalı ürünleri ne zamana kadar satılacak? Migros kampanyasında hangi ürünler var? Tüm detaylar haberimizde.

Zincir marketler artan fiyatlar sebebiyle müşterilerinin indirimli ürünlerden faydalanması için zaman zaman kampanya yapmaya devam ediyor. Yeni kampanya haberi ise Migros marketten geldi. Peki Migros kampanya detayları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİGROS KAMPANYA FİYATLARI

Migros yeni yaptığı kampanyasıyla 5 litre ayçiçek yağını, 5 kilogram toz şekeri ve 500 gram çayı epey indirimli satmaya devam ediyor. Migros marketin yaptığı bu kampanya 26 Ocak 2023 günü sona eriyor. Migros marketin her ay düzenli olarak kampanya yaptığı da biliniyor. Migros Ocak kampanyası kapsamında Emek marke 5 litre ayçiçek yağı 154.90 TL; 600 gram Burcu marka domates salçası 32.90 TL; Lipton marke yellow label/ earl grey çay 34.90 TL; 5 kg Migros marka toz şeker 105.75 TL olarak satılıyor.

Migros Market Kampanyası Devam Ediyor

KAMPANYANIN BİTMESİNE SAYILI GÜN KALDI

Migros marketin yaptığı bu kampanyadan faydalanmak için money kart ya da money bonus kart kullanımı gerekiyor. Kampanya 26 Ocak tarihinde sona eriyor. Migros kampanyası 20 Ocak tarihinde başladı ve bahsi geçen ürünler 6 gün süreyle müşterilere indirimli olarak satılıyor. Kampanyadan faydalanmak için Migros marketlere gitmek ya da Migros Sanal Market uygulamasından alışveriş yapmak gerekiyor. Migros market kampanya dahilinde olan ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu da belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN