Migros'tan 500 TL'lik bedava alışveriş imkanı! Bu kodu bir yere not edin: 500 TL indirimi kapın!

Migros'tan 500 TL'lik bedava alışveriş imkanı! Bu kodu bir yere not edin: 500 TL indirimi kapın!

Büyük marketler müşteri potansiyellerini artırmak amacıyla kampanya düzenlemeye devam ediyor. Peki Migros 500 TL kampanyası nedir? Şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Migros tarafından yapılan duyuruya göre müşteriler 500 TL kazanma imkanı yakalayacak! Peki kampanya şartları nedir? Nasıl katılım sağlanır? Kimler 500 TL indirim kazanacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİGROS 500 TL KAMPANYASI

Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde Akbanklı müşteriler 500 TL indirim yakalayacak. Kampanyadan sadece 1007MIGROS3 davet koduyla ilk kez Akbanklı olan müşteriler faydalanabilecek. 1.500 TL alışveriş için 500 TL indirim kuponu tanımlanacak. Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecek. Kampanyadan kazanılan 500 TL indirim kodu sadece Sanal Market ve Migros mobil uygulamasında kullanılabilecek. 

Migros Market 500 TL Kampanyası

Kampanyadan faydalanmak için Akbank mobil uygulamasını indirdikten sonra Akbanklı olmak istiyorum seçeneğini seçip davet koduna 1007MIGROS3 kodunun yazılması gerekmektedir. Kampanyadan kazanılan 500 TL kupon 30 Nisan tarihine kadar kullanılabilir. Katılım sağlayan müşterilere kısa mesaj yoluyla bilgi verilecektir. Eğer kazanılan indirim kuponu Migros Sanal Market internet sitesi üzerinde kullanılacaksa ödeme sayfasında Puanlarım Çeklerim kısmındaki çek alanına kod girilmesi gerekiyor. Eğer mobil uygulama üzerinden alışveriş yapılıyorsa ödeme sayfasında Hediye Çeklerini Puanlarını Gör bölümüne kodun girilmesi gerekiyor. Kullan dedikten sonra kodun aktif edilmesi gerekiyor çünkü aktif edilmediği zaman indirim geçerli olmuyor. Kampanya 13 Mart tarihinde başlayarak 13 Nisan tarihinde sona erecek. Kazanılan indirim kuponu tek kullanımlıktır. İndirim kodu para iadesi olarak alınamaz. Eğer iptal ve iade işlemi yapılırsa kampanyadan tekrar faydalanmak mümkün değildir. Akbank ve Migros kampanya süresince kampanyayı değiştirme ve durdurma hakkını saklı tutar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN