Millet İttifakı'nın adayı o sanatçı mı oluyor? Sürpriz görüşme kulisleri hareketlendirdi... İlk açıklama geldi

Millet İttifakı'nın adayı o sanatçı mı oluyor? Sürpriz görüşme kulisleri hareketlendirdi... İlk açıklama geldi

Son dönemin en çok konuşulan isimlerden olan aynı zamanda Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent ile ilgili ortaya atılan son iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada Haluk Levent'in milletvekili olacağı söylentileri başladı. Herkes bu olayı konuşuyor, sosyal medya yıkılıyor. Ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Millet İttifakı'nın adayı o sanatçı mı oluyor? Bakın Haluk Levent nasıl bir cevap vermiş?

Yaptığı yardımlarla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent hakkında ortaya çıkan iddialar sosyal medyayı ikiye böldü. Herkes bu iddiaları konuşuyor. Millet İttifakı'nın adayı o sanatçı mı oluyor? Herkesin kafasında tek soru var. Ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi. Ortalık fena karışacak. İşte detaylar haberimizde...

MİLLET İTTİFAKI'NIN ADAYI O SANATÇI MI OLUYOR?

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Ahbap Derneği kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent'in siyasete giriş yapacağı iddiası sosyal medyayı ikiye böldü. Kafalarda 'Millet İttifakı'nın adayı o sanatçı mı oluyor?' sorusu oluştu. Birçok kişi tarafından yapılan paylaşımları gören Levent'ten cevap gecikmedi.

fgbgfb-18.jpg

AKLA TEK BİR İSİM GELDİ

YouTube'da açtığı yayınlarla tanınan Adem Metan, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Net kulis bilgisi" diyerek "Millet ittifakının en güçlü iki partisi, sosyal sorumluluk projeleri ve hayata geçirdiği kuruluş ile çok fazla adından söz ettiren bir sanatçıyla seçim süreci ile ilgili görüşmek istiyor. Görüşme talepleri sanatçı tarafından reddediliyor" açıklamasında bulundu. Açıklama sonrası birçok kişi bu ismin Haluk Levent olduğunu ileri sürdü.

b1-001.jpg

HALUK LEVENT'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Hakkında çıkan iddialar karşısında Twitter hesabından yeni açıklamalarda bulunan Haluk Levent, adaylık için şunları söyledi:

"Hakkımda 'aday olacak' gibi haberler çıkmaya başladı. 'UYUŞMAYALIM' projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. 'Birlikte çalışalım' gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım."

b2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN