Mimikleri sosyal medyada viral olmuştu! Esra Erol haberi verdi, eski eşi Ramazan davullu zurnalı evlendi

Mimikleri sosyal medyada viral olmuştu! Esra Erol haberi verdi, eski eşi Ramazan davullu zurnalı evlendi

Esra Erol'da programına katılan Cemile Hanım'ın kayınvalidesine verdiği tepkiler Türkiye'nin gündeminde uzun bir süre yer aldı. Eşi Ramazan Karaca ve ailesi ile yaşadığı sorunları dile getiren Cemile Hanım boşanmak istediğini söyledi. Çocukları ile birlikte yeni bir ev kuran Cemile Hanım’dan beklenmedik bir adım geldi. İşte merak eden konu hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarının sevilen dizisi Esra Erol'da programında yayınlananlar Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte programa katılan Cemile Hanım eşi Ramazan Karaca'dan boşanmak istediğini dile getirdi. Programdaki tavırları ile sosyal medyada uzun süre konuşulan Cemile Hanım, kayınvalidesi ile olan konuşmalarıyla da adından sık sık söz ettirdi. 4 yıl önce görücü usulü evlendi Ramazan Karaca ile problemleri olduğunu belirten Cemile, yaşadığı sorunları ve şiddet gördüğünü ifade etti. Cemile Hanım’dan aylar sonra gelen adım ise herkesi şoke etti. İşte merak eden konu hakkındaki tüm detaylar…

CEMİLE YİNE TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE YER ALDI


Kocası ile yaşadığı sorunları tek tek anlatan Cemile, her kavgada eşinin kendisine çöp poşeti gibi kendisini annesinin kapısına bıraktığını ve şiddet gördüğünü dile getirdi. Mağdur edildiğini vurgulayan Cemile, hiçbir zaman şikayetçi olmadığını aktardı. Kendisini kapının önüne koyduğunda gidebileceği hiçbir yer olmadığını vurgulayan Cemile, “Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" sözlerine dile getirdi.

esra-erol-cemile.jpg

Programda eşi ve ailesi ile yüzleşen Cemile boşanmak istediğini dile getirdi. Esra Erol Cemile Hanım'ın bu isteğini yerine getirirken Domaniç'te çocukları ile birlikte yuva kurmak isteyen Cemile'ye yeni bir ev açtı.


Eşi Ramazan Karaca'dan boşanan Cemile Hanım’a yeni eşyaları ile birlikte ev açan Esra Erol'da programında yüzleri güldüren anlar yaşandı.

cemile-evlendi.jpg


Programda yaşanan tüm olaylara rağmen Cemile'den gelen son adım herkesi şaşırttı. Esra Erol programında boşanan Cemile eski eşi Ramazan Karaca ile yeniden evlendiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN