Müge Anlı acı haberi canlı yayında duyurdu! Herkes gözyaşına boğuldu! Canlı yayında kahreden haber...

Müge Anlı acı haberi canlı yayında duyurdu! Herkes gözyaşına boğuldu! Canlı yayında kahreden haber...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından yaşanan süreçte 'normalleşme' aşamasına geçilmesiyle birlikte ekranlara geri dönen Müge Anlı, canlı yayında acı haberi duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelerek 44 bini aşkın vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan depremin ardından 'normalleşme' sürecine geçilmesiyle birlikte ekranlara geri dönen Müge Anlı, canlı yayında kahreden haberi duyurdu.

Depremin ardından televizyon kanalları dizi ve programlara bir süreliğine ara vererek afet bölgesini ekranlara getirmişti. Bölgedeki arama kurtarma çalışmalarının sona ermesiyle birlikte 'normalleşme' adımları atan kanallar günlük yayın programına geri döndü.

2008 yılından bu yana 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programıyla ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden Müge Anlı, canlı yayında kahreden haberi duyurarak ekran başındakileri üzüntüye boğdu.

KAHREDEN HABERİ CANLI YAYINDA DUYURDU

Müge Anlı'dan kahreden haber! "Ne yazık ki..." diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!

Müge Anlı, Antalya’ya çalışmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Şükrü Güvenilir'in cinayete kurban gittiğini açıklayarak şunları söyledi:

"Ne yazık ki programımızı işlediğimiz konularla ilgili üzücü bir gelişmeyle açıyorum. 31 Ocak Salı günü aracıyla beraber Antalya'da kaybolan 7 çocuk babası, 64 yalındaki Şükrü Güvenilir'in kaybının 14. gününde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

İş arkadaşı 34 yaşındaki Bekir Demiray cinayet büro amirliğindeki sorgusunda olay gecesi alkol almak için buluştuklarını söyledi. Demiray, daha sonra Şükrü Güvenilir'in kendisine küfür ettiği gerekçesiyle başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

a3

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Şükrü Güvenilir'in Isparta il sınırları içindeki bir araziye gömüldüğünü ortaya çıkardı."

NE OLMUŞTU?

müge-2

Çalışmak için Antalya'ya giden Şükrü Güvenilir kayıplara karışmıştı.

Şükrü Güvenilir’in kızı, Müge Anlı'ya babasının düşmanları tarafından tehdit edildiğini söylemişti.

Babasının 30 Ocak 2023 tarihine kendisine “Bugün ilk defa göreceğim birileri ile görüşeceğim. Yeni bir arkadaş grubuna katılacağım. Onlar alkol istediler o yüzden bunları aldım” dediğini söyleyen genç kızın bu açıklaması sonrası Şükrü Güvenilir'in 31 Ocak 2023 tarihinde Serik’e giriş yaptığı ama çıkışının görülmediği ortaya çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN