Müge Anlı ahlaksız kadını rezil kepazeye çevirdi! Evli adamlarla... "Enişte evde yandı"

Müge Anlı ahlaksız kadını rezil kepazeye çevirdi! Evli adamlarla... "Enişte evde yandı"

Müge Anlı canlı yayında adeta ateş püskürdü. Geçen yıl evlenen Anlı, eşi ve çocuklarını bırakan Aslı isimli kadının açıklamalarına dayanamadı. Ağzına geleni sayan Müge Anlı, "Gelip kocamızı mı mutlu edeceksin?" diyerek tepki gösterdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine ilginç bir olayla ekranlara geldi. Milyonlarca insanın izlediği programa Çiğdem isimli kadın kocası İlhan'ın evli bir kadınla kaçtığını ve geri gelmesini istedi. Taraflar canlı yayında karşı karşıya gelirken, yayında tansiyon da yükseldi. Müge Anlı'yı çılgınına çeviren Aslı isimli kadın açıklamalarıyla herkesin ağzını açıkta bıraktı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'YI ÇILDIRTAN KADIN

Geçen yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, yeni yayın hayatında özellikle evli adamlara kaçan kadınlara savaş açtı. Programa katılan Çiğde Hanım, eşi İlhan Bey'in çocuklarını ve evini bırakıp Aslı isimli kadınla kaçığını söyleyerek, Müge Anlı'dan yardım istedi.

anli.jpg

CANLI YAYIN BİRBİRİNE GİRDİ

ATV ekranlarında karşı karşıya gelen karı koca ve Aslı Hanım, birbirlerine girdi. Çiğdem Hanım'ın iknaları sonucu evine dönme kararı alan İlhan Bey, sonrasında gözler Aslı Hanım'a döndü.

mugeanlikimdir.jpeg

"KOCASI MUTSUZ BANA KAÇTI" DEDİ KIYAMET KOPTU

Evli olan Aslı Hanım da 4 çocuğunu bırakıp İlhan Bey'e kaçmıştı. Yayında İlhan Bey'in evine dönme kararı alması sonucu Çiğdem Hanım ve Aslı Hanım birbirine girdi.

aslimuge.jpg

Çiğdem Hanım, İlhan Bey'in karısıyla mutsuz olduğunu bundan dolayı kendine kaçtığını söylemesi üzerine Müge Anlı devreye girdi.

atvmuge.jpg

"GELİP KOCAMIZI MI MUTLU EDECEKSİN?"

Anlı, adeta canlı yayında ateş püskürdü. Aslı Hanım'ın açıklamaları sonrasında Müge Anlı, "Her kocamızla mutsuz olduğumuzda sen gelip kocamızı mı mutlu edeceksin? Seni hiç ilgilendirmez" diyerek tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN