Müge Anlı programda kendini kaybetti! Kıskançlığın bu kadarı, Ünlü sunucu ağzını fena bozdu

Müge Anlı programda kendini kaybetti! Kıskançlığın bu kadarı, Ünlü sunucu ağzını fena bozdu

Sabah kuşağının en sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni bir gün yeni bir olay. Programın sunucusu Müge Anlı, programı sunarken karşılaştığı manzara karşısında kendisini daha fazla tutamadı. ATV ekranlarında yer alan programda ünlü sunucu sessizliğini bozdu. İşte tüm detaylar...

ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken olaylar gelişiyor. Evli ve 3 çocuk annesi olan Bedriye Kılıç (35), 6 Temmuz tarihinde Konya'nın Akşehir ilçesinde kaybolduğu belirtiliyor. Müge Anlı, açıklamalarında Kiraz Festivali'nden konuşurken konuya dair detayları paylaştı.

MÜGE ANLI'DA GERGİN ANLAR

Kiraz toplamaya çıkan Bedriye Hanım'ı eşinin kıskandığını belirten Müge Anlı, "Bir muhabir gidiyor, orada gayet güzel haberini yapıyor. Kocası bunun üzerine 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskanıyor." ifadelerine takıldı.

Müge anlı konuya dair yaptığı açıklaması ile Bedriye Kılıç'ın eşine yükselerek, "Artık yani 'Yok devenin nalı!' diyeceğim. Kusura bakmayın bu kaba tabire ama artık o kadar da değil. Havalıymış. Nesi havalı bu kadının Allah aşkına? Ne olacak sanki? Bir de havalı olsun. Herkes mutlu olsun, neşeli olsun, konuşkan olsun." ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

EŞİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yaşanan olayın ardından çift arasında kavga çıktığını söyleyen Müge Anlı, kavga sonrasında Bedriye Hanım'ın çantasını toplayarak, evi terk ettiğini fakat kesin bir sonuç olmadığını dile getirdi. Gazeteciyle konuşan Bedriye Kılıç'ı kıskanan eşi Tayfur Bey'e ise Müge Anlı, neden kıskandığını sordu.

Müge Anlı'nın sorusu üzerine eşi, "Uyarmayalım mı?" cevabını işitti. Verilen cevap Müge Anlı'yı çıldırttı. Sert bir çıkış yapan Müge Anlı, "Uyarma artık. Sen kimsin ki? Uyarıcıbaşı mısın? Nesin? Sen kendini uyarsaydın. Kadını dövmüşsün, sövmüşsün. Ceza bile almışsın. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Kıskanacak ne var? Ne yaptın, kadını neden kıskandın?" sözlerine yer verdi.

640xauto-1.webp

MÜGE ANLI NOKTAYI KOYDU

Müge Anlı'nın sözleri karşısında şaşıran Tayfur bey ise diğer kadınların kamera karşısına çıkmadığını, kendi karısının çıkmasına da anlam veremediğini belirtti. Bu özler üzerine şaşkınlıkla konuşmaya devam eden Müge Anlı, "Seninle röportaj yapmadılar diye kıskandın demek ki" ifadeleriyle sözünü tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN