Müge Anlı Rahmi Özkan'ın elini öpüp harçlık aldı! O hareketleri sosyal medyayı salladı "kısa günün kârı"

Müge Anlı Rahmi Özkan'ın elini öpüp harçlık aldı! O hareketleri sosyal medyayı salladı "kısa günün kârı"

ATV’nin en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Son olarak programda Müge Anlı’nın Rahmi Özkan’a yaptığı hareket görenleri şaşkına çevirdi. O hareketler sosyal medyayı adeta salladı. İşte detaylar…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen Müge Anlı İle Tatlı Sert, heyecanlı bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı ise her hareketi ile konuşulmaya devam ediyor. Son olarak ise 11 Ocak günü yayınlanan bölümde yaptıkları ile sosyal medyanın gündemine düştü.

KANDİL HARÇLIĞI İSTEYİNCE GÜLDÜREN ANLAR YAŞANDI

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının 11 Ocak tarihli bölümünün açılışında programın sunucusu Müge Anlı, Regaip Kandilini kutlayarak açılış yaptı. İzleyicilerin kandilini kutladıktan sonra Avukat Rahmi Özkan’ın da kandilini kutlayıp elini öptü.

yeni-proje-5-001.jpg

Anlı, Avukat Özkan’ın kandilini kutladıktan sonra bir de kandil harçlığı istedi. Günboyu’nda yer alan habere göre, Müge Anlı, 'Bunlar güzel adetlerimiz, örnek olalım' dedi ve harçlığı aldıktan sonra da ‘kısa günün karı’ diyerek güldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN