Müge Anlı'da korku dolu anlar! Resmen ölümden döndü: Canlı yayında çığlıklar yükseldi!

Müge Anlı'da korku dolu anlar! Resmen ölümden döndü: Canlı yayında çığlıklar yükseldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar yürekleri ağızlara getirdi. Ünlü gazeteci resmen ölümden döndü! Olayın farkına geç varılsaydı, Müge Anlı'nın başı çok büyük derde girecekti. Son anda fark ettiler. Canlı yayında çığlık çığlığa kaldı. Bakın Müge Anlı'da neler olmuş?

ATV ekranlarının popüler programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son yaşananlar herkesi korkuttu. Öldü öldü dirildi! Ünlü gazeteci resmen ölümden döndü. Eğer olayın farkına geç varılsaydı, Müge Anlı'nın başı büyük belaya girecekti. Canlı yayında çığlık çığlığa kaldı. İşte Müge Anlı'da yaşanan dehşet verici olay...

gfgfgfgffg-2.jpg

2088 yılından bu yana ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı izleyiciler tarafından merak izlenmeye devam ediliyor. Dobralığı, dürüstlüğü ve panik anında doğru kararlar verebilme yeteneği ile en çok sevilen isimlerin arasında yer alan Müge Anlı, ölümden döndü!

ANNESİNİN BULUNMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Uğur Boztepe isimli şahıs annesinin altınları ve takma dişlerini evde bırakarak ortadan kaybolduğunu ve bir türlü bulamadıklarını belirterek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Olayla ilgili çalışmalar sürerken baş şüpheli olarak görülen Mehmet Bey, canlı yayında büyük bir skandala imza attı.

OĞULLARI TEK BİR İSİM SÖYLEDİ

Uğur Boztepe'nin yardım isteği sonrası harekete geçen Müge Anlı Döndü Boztepe'nin kaybolduğu köyde iki kadavra arama köpeği ile arama çalışmaları başlattı. 78 yaşındaki kadının kaybolma nedeni merak konusu olurken İzmir'de yaşayan oğullarının tek bir kişiyi söylemesi herkesi şoke etti. Döndü Boztepe'nin Mehmet Bey'den korktuğu ortaya çıktı.

hhjjhjh.jpg

CANLI YAYINA BIÇAKLA GELDİ

Uğur Boztepe annesinin olay akşamı Mehmet Bey tarafından bıçakla korkutulduğunu dile getirdi. Ardından Mehmet Bey'in kanala bıçakla gelmesi büyük yankı uyandırdı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

hghggh-22.jpg

Bıçağı fark eden Müge Anlı, hemen harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma çalışmaları devam ederken, bıçağın güvenlik görevlilerine teslim edildiği bilgisini de verdi!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN