Müge Anlı'da sapık muavin skandalı! Ekipler harekete geçti: Yaptıklarını duyunca kanınız donacak

Müge Anlı'da sapık muavin skandalı! Ekipler harekete geçti: Yaptıklarını duyunca kanınız donacak

Müge Anlı bu sefer çok farklı bir olayla gündemde. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve evli muavinle aşk yaşadığı ortaya çıkan Ayşe Bağcı, itiraflarıyla ağızları açık bıraktı. Ailesinin programa katılarak geri dönmesi için yalvardığı Ayşe, canlı yayına katılarak geri dönmeyeceğini söylemişti. Ancak yaşadığı olaylar sonrası Ayşe isyan edip ailesine geri dönmek istedi. Nedeni ise yürekleri sızlattı.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, muavin aşkı ile gündemde. Evli muavin ile yasak aşk yaşayan Ayşe Bağcı olayı tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ailesinin çağrısından sonra programa katılan Ayşe, anlattıklarıyla kan dondurdu. İşte Ayşe'nin kaçma nedeni...

OTOBÜSTE TANIŞTIĞI KİŞİYE KAÇTI

Üniversite 3. sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki Ayşe Bağcı, Konya'nın Çumra ilçesinde ailesiyle beraber yaşıyor. Samsun'da üniversite okuyan Ayşe Bağcı, ailesinin yanına dönerken otobüste tanıştığı Mücahit isimli kişi ile kaçtı. Ailesi ise kızlarından haber alamayınca Müge Anlı'nın programına başvurdu.

a788.png

"YILDIRIM AŞKIYLA TUTULDUK"

Ailesinin Müge Anlı'ya başvurmasının ardından programa katılan Mücahit, yıldırım aşkına tutulduklarını belirterek, "Ayşe koltuğunu yatırırken düşüyorum korkusuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık yıldırım aşkına tutulduk. Numaralarımızı aldık. Evliyim bir tane çocuğum var. Ayşe benim çocuğumu kabul etti" dedi.

ÜÇ HARFLİLERLE KANDIRDILAR!

Mücahit'in açıklamalarının ardından çılgına dönen Ayşe Bağcı'nın anne ve babası kızlarının evlilik düşünmediği ve Mücahit isimli şahsın kızlarını üç harflilerle kandırdığını ileri sürdü. Ayşe'nin kaldığı eve ekiplerini gönderen Müge Anlı, Ayşe'yi programa bağlamak için ikna etti.

a6767.png

"BANA ŞİDDET UYGULAYIP UYGUNSUZ TEKLİFLERDE BULUNUYOR"

Canlı yayına katılan Ayşe, Mücahit'ten ayrılıp ailesine geri dönmek istediğini söyledi. Nedeni ise 18 gündür Mücahit'le yaşadığı ve sevgilisinden sürekli şiddet görüp uygunsuz teklifler aldığını söyledi.

a436346.png

BİRÇOK KADINA AYNI ŞEYİ YAPMIŞ

Mücahit'in aynı yolla birçok kişiyi kandırdığı ortaya çıktı. Canlı yayına telefonla bağlanan ismini vermek istemeyen bir kişi ise, muavinin evli ve çocuklu kadını taciz ettiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN