Müge Anlı'dan AK Parti'ye gözdağı! Adaylık teklifini beğenmedi! Bağımsız aday mı oluyor?

Müge Anlı'dan AK Parti'ye gözdağı! Adaylık teklifini beğenmedi! Bağımsız aday mı oluyor?

Siyaset kulislerinde dolaşan Müge Anlı aday olacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre AK Parti'den Müge Anlı'ya milletvekili teklifi gitti. Gözler ise ünlü sunucuya döndü. Anlı ise sessizliğini bozdu. Canlı yayında bakın neler söyledi? Resmen partilere gözdağı verdi...

Seçimlere kısa bir süre kalırken, milletvekili aday adayları da netleşmeye başladı. Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu çok sayıda kişi partilere adaylık başvurusunda bulunmaya başladı. Yine iddialara göre hükümete yakın yayın organı olan ATV'de yıllardır program sunan Müge Anlı'ya da teklif gitti. Anlı, ise canlı yayında iddialara açıklık getirdi.

ak-parti-001.jpg

MÜGE'YE AK PARTİ'DEN ADAYLIK TEKLİFİ GİTMİŞTİ...

Kayıp ve cinayetleri bulan ve Türkiye gündeminden düşmeyen Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, bu kez kayıp olayıyla değil siyasetle gündeme geldi.

anli-002.jpg

Talat Atilla'nın iddiasıyla gündem resmen çalkalandı. İddiaya göre; AK Parti tarafından ünlü sunucu Müge Anlı'ya milletvekili teklifi gittiği ve Anlı'nın oy oranının yüzde 2,1'lerde olduğu söylendi.

anlimuge.jpg

YAYINDA ADAYLIK AÇIKLAMASI

Geçen yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, ilk kez siyaset hakkında bir açıklama yaptı. Hakkında çıkan milletvekili adaya adayı iddialarına ilişkin Müge Anlı ile Tatlı Sert programında açıklama yaptı.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1678962429380-001.jpg

"ADAY OLSAM GÖRÜN BAKIN YÜZDE KAÇ ALIYORUM"

Anlı, kendisine henüz bir teklif gelmediğini belirterek adaylık hakkında, "Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de... Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Benim siyasetle alakam yok. Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım.” ifadelerini kullandı.

İŞTE MÜGE ANLI'NIN O AÇIKLAMASI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN