Müge Anlı'dan Evlilik İtirafı! Bakın 3 Ayda Başına Ne Gelmiş? "Evlendiğine Pişman Ettiler""

Müge Anlı'dan Evlilik İtirafı! Bakın 3 Ayda Başına Ne Gelmiş? "Evlendiğine Pişman Ettiler""

25 Haziran'da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, ilk sezon yanını yaptı. Anlı'nın mutluluğu gözlerinden okunurken, yayında dikkat çeken bir olayda yaşandı. Bakın Müge Anlı'nın evlendikten sonra ki ilk kez açıklama yaptı. Bakın 3 aylık evli Müge Anlı'ya ne yapmışlar?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının ilk sezon yayını yapan Müge Anlı, evli olarak ilk yayını yaptı. Haziran ayında evlilik müjdesi veren Anlı, 3. kez nikah masasına oturdu. İlk iki evliliğini eski eşi Burhan Akdağ ile yapan Anlı, 3. evliliğini ise Şinasi Yüzbaşıoğlu ile yaptı. 1 kızı olan Anlı'nın evlilik heyecanı ise gözlerinden okundu. Yeni sezonun ilk canlı yayını yapan Müge Anlı bakın ne anlattı?

mug.jpg

HAZİRAN AYINDA 3. KEZ "EVET" DEMİŞTİ

Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine giren Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, aile ve yakın dostlarının katılımı ile "Evet" dedi. Düğününe ilişkin hiç bir paylaşım yapan Anlı'nın ilk hamlesi sosyal medya hesaplarından soyadını "Yüzbaşıoğlu" olarak değiştirmek oldu. Anlı'nın diğer hamlesi ise ortak hesap açmak oldu.

hasret-bitti-yeni-sezonda-izleyicisiyle-bulusan-15221578-5066-m.jpg

YENİ SEZONDAKİ İLK DEĞİŞİM GÖZLERDEN KAÇMADI

Müge Anlı- Şinasi Yüzbaşıoğlu çiftinden düğün görüntüleri beklenirken, çift geçen günlerde beraber bir davette görüntülendi. Neşeli halleri gözlerden kaçmayan Anlı'nın o görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

hasret-bitti-yeni-sezonda-izleyicisiyle-bulusan-15221578-2633-m.jpg

NEŞELİ HALLERİ "EVLİLİK YARAMIŞ" DEDİRTTİ

Yeni sezon için ilk yayını yapan Müge Anlı, bir değişime daha gitti. Yayında Müge Anlı, isim bandını Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak değiştirdi. Yeni yayın için çok sayıda tebrik çiçeği alan Anlı'nın mutlu halleri de sevenlerinin gözünden kaçmadı.

anlimuge.jpg

"BENİMLE UĞRAŞTIRLAR"

Anlı, yayında bir itiraftada bulanarak, "Bu yaz benimle çok uğraştılar" ifadelerini kullandı. İlk yayına cinayet olayı ile başlayan Anlı, yine Türkiye'yi ekrana kilitledi. Anlı, için çok sayıda "Evlilik yaramış" yorumları geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN