Müge Anlı'dan şaşırtan açıklama! Eşine seslendi: 'Heyecansızsın'

Müge Anlı'dan şaşırtan açıklama! Eşine seslendi: 'Heyecansızsın'

Müge Anlı, Kadri Fidan olayını araştırırken yaşlı adamın kaybolma sebebi konusunda iki farklı teoriyi ele aldı. Bir teori, adamın define arayışıyla kaybolduğunu öne sürerken, diğer bir teori ise adamın cinsel gücü artırdığı söylenen ölümsüzlük otunu kullanmasıyla ilişkilendiriyor. Ancak bu olayın araştırılması sırasında ilginç bir durum yaşandı. Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile yaptığı bir diyaloğu anlattı ve eşine bir göndermede bulundu. Anlı, "Ne kadar heyecansızsın, ben ise olayın heyecanı içerisindeyim" şeklinde konuştu. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı, Kadri Fidan olayının araştırması sırasında, yaşlı adamın kaybolma nedeninin define arayışı veya cinsel gücü artıran bir bitki olan ölümsüzlük otuyla ilişkili olabileceğini ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Ancak program sırasında ilginç bir olay yaşanmıştır. Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile olan bir diyaloğu canlı yayında anlatmış ve eşine bir göndermede bulunmuştur. Anlı, "Ne kadar heyecansızsın, ben ise işin heyecanındayım" şeklinde ifade etmiştir.,

"HEYECANSIZSIN"

müge anlı

Müge Anlı'nın eşiyle yaşadığı komik diyalog, izleyicileri güldürdü. Anlı, programında eşine olan bir sohbetlerini anlatırken şunları söyledi:

"Müthiş bir heyecan var, adeta Indiana Jones gibi. Dün akşam eşime haritayı gösterdim ve 'Bak, hafta sonu bu maceraya çıkalım' dedim.

Eşi ise espri yaparak, 'Bu haritayla Üsküdar'a bile gitmem' dedi. Ben de gülerek, 'Şinasi, ne kadar heyecansızsın' dedim. Hiç heyecanlanmadı. Ben ise işin heyecanı içindeyim. Benim defineyle işim yok ama gördüğümüz tuzaklar, sıradışı durumlar varmış. Sonuçta 13. kafatası olmak istemem, öyle değil mi?"

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile arasında yaşanan bu komik diyalog, izleyenleri güldürdü.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN