Müge Anlı'nın kovduğu isimleri FOX kaptı! İşte Müge Anlı- Fulya Öztürk savaşını başlatan dev transfer

Müge Anlı'nın kovduğu isimleri FOX kaptı! İşte Müge Anlı- Fulya Öztürk savaşını başlatan dev transfer

ATV'nin en çok izlenen isimlerinden olan Müge Anlı'da ayrılık rüzgarları esmeye başlıyor. Kadroyu değiştirileceği öğrenilen Anlı'dan geçtiğimiz yıllarda ayrılan Prof. Dr. Arif Verimli'den ilk atak geldi. Verimli bakın hangi programa transfer oldu.

Yıllardır ATV'de başarılı yayınlara imza atan Müge Anlı kadro değişikliğine gidiyor. Prof. Dr. Arif Verimli'den sonra sağ kolu diye anılan Kebire Koç'ta Müge Anlı ile yollarını ayırdı. Bu ayrılıklar izleyicide şok etkisi yaratırken, iddialara göre Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Şevki Sözen ile de yollarını ayıracağı konuşuluyor. Tüm bunlar yaşanırken, Müge Anlı'ya her defasında sitem eden Prof. Dr. Arif Verimli'den dikkat çeken hamle geldi.

mugenli9.jpg

ARİF VERİMLİ'DEN İLK ATAK

Uzun süre Müge Anlı ile çalışan Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılığından sonra Müge Anlı ve iş arkadaşı Şevki Sözen için sitemkar açıklamalarda bulunmuştu. İddialara göre Prof. Dr. Şevki Sözen ile anlaşmazlıklar yaşayan Arif Verimli Müge Anlı'nın ise tavırlarından dolayı programı bırakmak zorunda kalmıştı. Ayrıldığı günlerde ara sıra sitem eden Verimli'nin ise hangi programda çıkacağı sevenleri tarafından merak konusu olmuştu. Verimli, bir süre dinleneceğini ifade ederken, aylar sonra ilk atağını yaptı.

arif-verimli.jpg

MÜGE'NİN EKİBİ FOX'TA GÖRÜNDÜ

Son zamanlarda Fox'ta yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programında görünen Verimli'nin Fox'a geçtiği iddia edildi. Verimli ile beraber Müge Anlı'nın sağ kolu olan Kebiriye Koç'ta Fox'ta görülünce herkes hayretlere düşmüştü. Kafaların karışmasına neden olan bu durum ise Verimli'nin Fox'ta daimi olup olmayacağı yönünde soru işaretleri oluşturmuştu. Yayına katılan temizlik hastası bir kadın için devreye giren Arif Verimli'nin yayına arka tarafında destek verildiği iddia edildi. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Müge Anlı'nın bu duruma ne diyeceği ise dört gözle bekleniyor.

ÖZKAN VE SÖZEN'DE VEDA EDECEK

Diğer bir iddia ise Müge Anlı'nın Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Şevki Sözen ile de yollarını ayıracağı yönünde. Kadro değiştirmek isteyen Müge Anlı'nın ikili yerine başka isimleri getireceği konuşuluyor. Ayrılık Henüz resmi bir açıklama yapılmaz, Müge Anlı'nın bu tavrının nedeni ise merak ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN