Müge Anlı makyaj güzeli çıktı! Görenler tanımakta zorlandı "Sen de mi Müge?"

Müge Anlı makyaj güzeli çıktı! Görenler tanımakta zorlandı "Sen de mi Müge?"

Ünlü sunucu Müge Anlı, sosyal medyada yayınlanan fotoğrafıyla çok konuşuldu. Kendine tarzıyla dikkat çeken Anlı'nın makyajsız hali şaşırttı. Ünlü sunucuyu görenler "Makyajsız daha güzel" yorumları yaptı. Bakın Müge Anlı makyajsız nasıl?

Evlendikten sonra magazin gündeminden düşmeyen Müge Anlı, ilk olarak sosyal medyada soyadını Yüzbaşıoğlu olarak değiştirmişti. Daha sonra giyim tarzında da yeniliğe giden Anlı herkesin beğenisini topladı. Ünlü sunucunun makyajsız hali de ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'NIN O HALİ GÜNDEM OLDU

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 5 ay önce nikah masasına oturan Müge Anlı, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

anli.jpg

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Anlı, en çok izlenen yayınlara imza atmaya devam ediyor. Türkiye'nin en başarılı kadınları arasına giren Müge Anlı'nın son dönemlerde özel hayatı da merak konusu oldu.

sinasi.jpg

MAKYAJSIZ HALİNİ GÖREN HAYRAN KALDI

Aile yaşantısını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Müge Anlı, kendine has tarzıyla da beğeni topluyor. Anlı'yı daha önce makyajsız görmeyenler gözlerine inanamadı.

muge1.jpeg

SİZCE HANGİ HALİ?

Sosyal medyada makyajsız fotoğrafı yayınlanan Müge Anlı, beğeni topladı. Görenler makyajsız halini daha çok beğendiğini yazdı. Peki sizce Müge Anlı makyajlı mı makyajsız mı güzel?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN