Müge, Rahmi Özkan'ın mesajlarını ifşaladı! 50 yıllık evliydi... İsyan etti: Böyle edepsizlik olmaz

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olaylar bitmiyor. Geçen yıl Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı, evli adamlara musallat olan kadınları adeta düşman belledi. Avukat Rahmi Özkan'a mesaj atan kadınlara açtı ağzını yumdu gözünü. Bakın ATV'de neler yaşandı?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu kez Anlı ile Avukat Rahmi Özkan karşı karşıya geldi. Yıllardır beraber program yapan ikili kadınlar yüzünden birbirine girdi. Evli Özkan'a mesaj atan kadınları canlı yayında ifşa eden Anlı, resmen küplere bindi.

mugeanli.jpg

Türkiye'nin sevilen ismi Müge Anlı, kayıp ve çözülemeyen cinayet dosyalarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Anlı, 2022 yılının Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklayarak, özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı.

EVLİ ADAMLARA MESAJ ATAN KADINLARI SAYDIRDI

İkili gözlerden uzak nikah kıyarken, Anlı'nın özellikle evli adamlara mesaj atan kadınlara karşı tavrı da daha da sertleşti. Beraber yıllardır program yapan ikili bu kez mesaj yüzünden karşı karşıya geldi.

rahmi.jpg

50 YILLIK RAHMİ BEY'E UYGUNSUZ MESAJLAR

50 yıllık evli Avukat Rahmi Özkan'a bazı kadınlar tarafından mesaj atıldığı ortaya çıktı. Anlı ise bunu canlı yayında ifşa etti.

rahmibeycik.jpg

MÜGE ÇİLEDEN ÇIKTI

Özkan'a mesaj atan kadınlar için Anlı, "Artık yuh ya. Devenin nalı ya. Biraz edep. Ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz, ne görüyorsunuz? Bu kadar da olmaz ki. Bu toplumu nereye sürüklüyorsunuz? Biz namuslu, şerefli, haysiyetli, etik kuralları olan bir toplumuz" diyerek tepki gösterdi.

rahmibey.jpg

FOTOĞRAFLARIYLA İFŞA EDECEK

Özkan ise kendisine çok sayıda bu tarz mesajlar geldiğini belirterek, Anlı'nın öfkesini adeta tavan yaptı. Müge Anlı ise Özkan'ın telefon şifresini bildiğini ve mesaj atan kadınların isim ve fotoğraflarını yayınlayacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN