Müge ve Esra'dan sonra Fulya'ya da milletvekili teklifi! Partiler kuyruğa girdi "Muhteşem 3'lü Meclis'te"

Müge ve Esra'dan sonra Fulya'ya da milletvekili teklifi! Partiler kuyruğa girdi "Muhteşem 3'lü Meclis'te"

Müge Anlı ve Esra Erol'dan sonra şimdide milletvekili aday adaylığı Fulya Öztürk teklif edildi. Anlı'ya AK Parti'den teklif giderken, Esra Erol'a ise Zafer Parti'sinden gittiği iddia edilmişti. Şimdi de sıra CNN muhabiri Fulya Öztürk'e geldi. Öztürk'e de o partiden teklif gittiği ortaya çıktı. Duyanlar "Meclis'te kavga büyüyecek" yorumları yapıldı.

ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı ile Esra Erol bu kez politika ile gündeme geldi. Seçimlere kısa bir süre kalmasıyla milletvekili aday adayları da netleşmeye başladı. Anlı ve Erol'a da partilerden teklif gitti. AK Parti'den milletvekili teklifi alan Müge Anlı'dan sonra Esra Erol'a da Zafer Partisi'nden teklif gittiği öne sürülmüştü. Bunların üstüne Fulya Öztürk'e de milletvekili teklifi gittiği ortaya çıktı. Partiyi duyanlar kulaklarına inanamadı.

fulyaozutrk.jpg

ÜNLÜLERE TEK TEK MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI TEKLİFİ

Türkiye'nin sevilen üç ismi Müge Anlı, Esra Erol ve Fulya Öztürk için partiler sıraya girdi. Geçenlerde ortaya atılan bir iddia ile gündeme bomba gibi düşen Müge Anlı'ya AK Parti tarafından Meclis'e girme teklifi sunulmuştu. Anlı, bu teklif hakkında 'tek başıma aday olursam görün bakalım yüzde kaç alıyorum' diyerek yüzde 2'lik olan oy oranını beğenmemişti.

mugeanli.jpg

ESRA VE MÜGE'DEN SONRA DİĞER RAKİP FULYA

Tüm bunlardan sonra ezeli rakibi Esra Erol'a da Zafer Partisi'nden milletvekili teklifi gittiği iddia edilmişti. Erol ise henüz bu konu hakkında yorum yapmadı. Zafer Partisi'nden ise bir paylaşım yapılmadı.

esraerol.jpg

CNN'İN MUHABİRİ FULYA MECLİS'E Mİ GİRİYOR?

Geçen yıllarda FOX TV ekranlarında Fulya ile Umudun Olsun programını sunan muhabir Fulya Öztürk, eski mesleğine geri dönmüştü. Deprem bölgesinden yayın yapan Öztürk herkesin kalbinde taht kurmuştu.

partiler.jpg

O PARTİ BU KEZ FULYA ÖZTÜRK'E TEKLİF GÖTÜRDÜ

Belli bir hayran kitlesi olan CNN muhabiri Fulya Öztürk'e AK Parti'den milletvekili aday adaylığı teklifi gitti. Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrasında gözler Fulya Öztürk'e döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN