Murat Cemcir'den Ahmet Kural'ı kızdıracak açıklama! Dostunu tek kalemde sildi! 'Bazı numaralara bakmıyorum...'

Murat Cemcir'den Ahmet Kural'ı kızdıracak açıklama! Dostunu tek kalemde sildi! 'Bazı numaralara bakmıyorum...'

Ünlü oyuncu Murat Cemcir, birçok projede birlikte rol aldığı Ahmet Kural'a yönelik çarpıcı açıklamalara imza attı. Cemcir'in açıklamaları sonrasında gözler Ahmet Kural'a çevrildi.

Son olarak 2022 yılında vizyona giren 'Mahalleden Arkadaşlar' adlı filmde rol alan Murat Cemcir, birçok yapımda birlikte rol aldığı eski dostu Ahmet Kural'ı hedef aldı. Murat Cemcir'in eski dostuna yönelik açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırırken herkesi şaşırttı.

Son dönemde ekranlardan uzak kalan Murat Cemcir, 'Çalgı Çengi', 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı' ve 'Ailecek Şaşkınız' gibi projelerde başrolü paylaştığı Ahmet Kural'ı hedef aldı. Cemcir'in açıklamaları sonrasında gözler Kural'a çevrildi. Ahmet Kural'ın Murart Cemcir'in açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

TV8'de yer alan habere göre; "Override" adlı oyunun galasına katılan Murat Cemcir, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak Ahmet Kural hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Ahmet Kural'ın yeni filmi 'Efsane'yi izlemediğini açıklayan Cemcir, "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben, kimseye küsmem, bana küser insanlar. Ben dururum. Gelirler barışırlar, sonra giderler..." dedi.

'BAZI NUMARALARA BAKMIYORUM'

Ahmet Kural'ın kendisine WhatsApp aracılığıyla düğün davetiyesi gönderdiği iddiası hakkında da konuşan Murat Cemcir, "Ben whatsaap'lara girip bakmıyorum kardeşim. Bazı numaralara bakmıyorum. Engelli değil" açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural ile yollarının kesin olarak ayrıldığını vurgulayan Cemcir, "Ahmet benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Eski arkadaşım. Çok sevdiğim eski arkadaşım. Güzel şeyler yaşarsın, güzel maceralar yaşarsın sonra bir gün biter. İnsanlar hayatlarımıza girerler, eşimiz olarak girerler, arkadaşımız olarak girerler, annemiz babamız olarak girerler... Sonra giderler... Hayat böyle bir şey" diye konuştu.

Cemcir, kendisine yöneltilen "Yollar yeniden kesişir mi?" sorusunu da "Gerek yok kardeşim" diyerek yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN