Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Murat Ünalmış baba oluyor: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Geçen eylül ayında Albena İlieva (Nutiye Akar) ile nikah masasına oturan oyuncu Murat Ünalmış baba olmaya hazırlanıyor. Çiftin bir erkek bebekleri olacağı öğrenildi.

Yer Gök Aşk" ve "Bir Zamanlar Çukurova" gibi işlerle tanınan ünlü oyuncu Murat Ünalmış, geçen eylül ayında Albena İlieva (Nutiye Akar) ile evlenmişti. Başarılı oyuncunun ilk bebeğini beklediği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Ünalmış'ın bir oğlu olacağı belirtildi.

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Ünalmış bugün eşinin yaş gününü “İyi ki doğmuşsun canım aşkım, hayatımın anlamı, oğlumun annesi…Seni çok seviyorum… “ mesajıyla kutladı.

Murat Ünalmış’ın annesi Neriman Ünalmış oğlunun paylaşımının altına “canım kızım iyiki doğmuşsun iyiki ailemize katıldın seni çok seviyoruz annemmm” mesajını yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN