Murat Yıldırım'ı susturan Nihat hoca çark etti! ATV'deki bağış tartışmaya döndü

Murat Yıldırım'ı susturan Nihat hoca çark etti! ATV'deki bağış tartışmaya döndü

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında depremzedeler için çok sayıda bağış toplandı. 115 milyar liralık yardımın toplandığı gecede ilginç anlar da yaşandı. Oyuncu Murat Yıldırım'ın 'Unutmayalım' diyerek ATV'de çağrıda bulunmuştu. Nihat Hatipoğlu ise sözünü keserek tepkilere neden olmuştu. Bakın kendini nasıl savundu?

Ortak yayında yaşanan bir olay sosyal medyada gündem oldu. Nihat Hatipoğlu'nun oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği yönündeki paylaşımlar sosyal medyada hızla yayıldı. Tepki çeken hareket sonrasında Hatipoğlu'ndan ilginç bir açıklama geldi.

murat-yildirim.jpg

MURAT YILDIRIM'IN SESİ KISILMIŞTI

115 milyar liralık bağışın toplandığı ATV'de ilginç anlarda yaşandı. Seda Sayan'ın saç stilinden Eda Ece'nin makyajsız haline kadar sosyal medyada program için tweetler atıldı. Bunlardan biri de Murat Yıldırım oldu. Yıldırım, deprem için 'Unutmayalım, biz kolay unutan bir milletiz' dediği sırada sesi kesildi. Tepkilere neden olan o hareket sonrasında Nihat Hatipoğlu'ndan hemen açıklama geldi.

hatipoglu.jpg

"KASTİ YAPMADIM"

Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği yönündeki paylaşımlara kayıtsız kalamayan Hatipoğlu, Twitter hesabında şu açıklamayı yaptı, "Dostlar, programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için içeride Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olamaz. Yanlış anlamadan dolayı bilgilendirmek istedim" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN