Murda, 13 günlük kızını kaybetti

Murda, 13 günlük kızını kaybetti

Murda adı ile tanınan rapçi Önder Doğan sosyal medya paylaşımında 13 gün önce doğan küçük kızını kaybettiğini duyurdu.

Instagram hesabından açıklama yapan Murda, yeni doğan kızı Ayla için "Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin" ifadelerini kullandı.

‘O Ses Türkiye Rap’ programında jüri üyeliği yapan ve ‘Murda’ adıyla bilenen Önder Doğan, 13 gün önce doğan kızı Dua Ayla’nın vefatıyla sarsıldı. 20 Nisan’da hayatını kaybeden kızına veda eden Doğan, Ayla’ya şu sözlerle seslendi:

murda.jpg

Nerden başlayıp ne diyeceğimi aslında bilmiyorum. Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Sebebini ve anlamını bilmiyorum daha ama Allah’ımın demek ki sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı. Üzgünüm kızım. Çok üzgünüm. Kalbim ve ruhum ağlıyor her gün. Son nefesini yanımızda verdin, huzur içinde gittin ve gidişinle benden de bir parça götürdüm yanında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN