Mutfak tüpü fiyatlarına zam değil indirim müjdesi! Dev kampanya başladı tüpler o fiyattan dolacak!

Mutfak tüpü fiyatlarına zam değil indirim müjdesi! Dev kampanya başladı tüpler o fiyattan dolacak!

Her ürüne gelen zamlar sonrası vatandaşın yüzünü güldürecek bir haber geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Tüp kullanan vatandaşlar yüksek fiyatlar sebebiyle zor zamanlar yaşıyordu. Ancak iyi haber geldi. Tüp fiyatları düşürüldü! Tüp fiyatları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ TÜP FİYATLARI

Büyük tüp markası İpragaz tüp fiyatları ile ilgili büyük bir indirime imza attı. Edinilen bilgilere göre 12 kilogram ev tüpü 295 TL'ye düştü. Kampanya 7 Şubat tarihine kadar geçerli olacak. İnternetten tüp alırken kampanyadan faydalanmak için kampanyanın sepette seçilmesi gerekiyor. Kampanya şartlarını taşıyan vatandaşlar kampanyadan faydalanabilecek. Kampanya yalnızca belirlenen adres için geçerli olacak. 

İpragaz Tüp Kampanyası

Eğer farklı bir adres seçimi yapılırsa kampanyalarda değişiklik olabilecek. Kampanya dahilinde bayiler belirlenen fiyattan daha yüksek fiyata satış yapamayacak ve iş yerleri faydalanamayacak. Kampanya yalnızca İPAPP üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Bir kişi yalnızca 45 gün içinde bir kere bu kampanyadan faydalanabilecek. Kampanya yalnızca İpragaz bayilerinde ve online alışverişte geçerli olacak. Kampanya katılımı 100 bin kişi ile sınırlı olacak. Kampanyaya depozito fiyatı dahil olmayacak. Fiyatlar dağıtım şirketleri tarafından belirlendiği için İpragaz en yüksek tüp fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN