Müziği bırakarak tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan kafaları karıştıran açıklama "Şu anda..."

Müziği bırakarak tesettüre girmişti!  Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan kafaları karıştıran açıklama "Şu anda..."

Müziği bıraktığını ve sahnelere veda ettiğini açıklayan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda tesettüre girdiğini açıklamıştı. Ünlü ismin son açıklaması kafaları karıştırdı.

Son dönemde nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı ayrılıkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde 'artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sahneleri bırakma kararı alan Tuğçe Tayfur, tesettüre girme kararı alarak herkesi şaşırtmıştı. Ünlü ismin son açıklaması kafaları karıştırdı.

Arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde 'sanırım artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasıyla müziği bıraktığını ve sahnelere veda ettiğini duyurmuştu. Tayfur son olarak ise sosyal medya hesabındaki fotoğrafları kaldırarak tesettüre girdiğini belirtmişti.

TUĞÇE TAYFUR'DAN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

Sevgilisi Burak Kalfa ile Beşiktaş'ta objektiflere yakalanan Tuğçe Tayfur'dan müjdeli haberi verirken kafaları karıştıran açıklamalarda bulundu.

Tuğçe Tayfur

Kış aylarına doğru düğün yapacaklarını açıklayan Tuğçe Tayfur, "Evet, evliliğe dair düşüncelerimiz mevcut. Önümüzdeki yazı atlattıktan sonra kış aylarına doğru bir evlilik düşünüyoruz. Allah'ın izniyle her şey yolunda." dedi.

"GEÇİŞ SÜRECİNDEYİM..."

Son dönemde giyim tarzını değiştiren ve maneviyata yöneldiğini dile getiren Tuğçe Tayfur, yeni imajı hakkında ise "Şu anda geçiş sürecindeyim. Bu görünüşe tesettür dememek lazım. Şu an bu kadar yapabiliyorum. Dini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum. Kitaplar okuyorum" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN