Ne görüyorsunuz, kuşlar mı yoksa bir yüz mü? Bu resim kişiliğinizi ele veriyor....

Ne görüyorsunuz, kuşlar mı yoksa bir yüz mü? Bu resim kişiliğinizi ele veriyor....

Bu optik yanılsama testi kişiliğiniz hakkında çok şey söylüyor. Konuşkan ve sosyal misiniz yoksa kaçıngan ve içten ilişkileri yeğleyen biri mi? Sonuç ilk bakışta ne gördüğünüze göre değişiyor. İşte resimli kişilik testi...

Optik yanılsamalar, farklı insanlar tarafından farklı algılanabilen görüntülerdir. İlk algıladığınız şey, bakış açınızın ve beyninizin nasıl çalıştığının ipuçlarını görmek için kullanılabilir. Bu da kişiliğiniz ve mizacınız hakkında çok şey ortaya koyuyor olabilir.


Bu basit optik yanılsama size kendiniz hakkında çok şey söyleyebilir. Arkadaşlarınız ve ailenizle bu resmin üzerinden kişilik yapınızı test edebilir ve birbirinizin karakteri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu da tabii ki ne gördüğünüze bağlı.

Peki; işte resim: Bu mavi-siyah resme ilk baktığınız anda ne gördünüz?

yuzvekuslar.jpg


Resimde bıyık gibi duran iki kuşla yuvarlak ay şeklindeki bir yüz görünüyor. Sizin gözünüze ilk çarpan kuşlar mıydı yoksa bıyıklı yüz mü?

Resimde ilk hangisini gördüğünüze göre tartışma sevmeyen, samimi ilişkiler arayan biri mi yoksa konuşkan ve sosyal biri mi olduğunuz sorusu cevaplanabilir...

İşte sonuçlar:

ÖNCE YÜZÜ GÖRENLER

Önce bıyıklı ve mutlu bir adam yüzü gördüyseniz, bu sizin kesinlikle hassas ve kibar biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Hassas olduğunuz için, çatışma veya tartışmalardan kaçınma eğilimindesiniz. Samimi ilişkiler sürdürmeyi seviyorsunuz ve arkadaşlıklarınızı riske atmaktan hoşlanmıyorsunuz. Ayrıca, zor veya rahatsız edici durumlara hazırlıklı olmanız için sizi uyaran çok güçlü bir sezgi duygunuz var.

Ancak, yüzü fark etmediyseniz ve bunun yerine önce iki siyah kuşu gördüyseniz, bu, kişiliğiniz hakkında çok farklı bir şeyi ortaya koyuyor demektir.

ÖNCE KUŞLARI GÖRENLER

Resme ilk bakışta iki kuşu gördüyseniz, sıcak kalpli ve eğlenceyi seven birisiniz demektir. Maceracı bir kişiliğe sahip olmanızın yanı sıra harika bir arkadaş ve iyi bir dinleyicisiniz. Arkadaşlarınız sizi konuşkan ve eğlenceli kişiliğiniz sebebiyle çok seviyor. Bu sonuca göre iletişim becerilerinizin güçlü olması ve insan ilişkilerinde iyi olma olasılığınız da yüksek.


Kariyer açısından, insanlarla iletişim halinde olan onlarla yakından ilgilenmeyi içeren bir işe sahip olma olasılığınız yüksek. Bu nedenle, meslek ve iş kolu seçiminde hala kararsızsanız iletişim becerilerinizi kullanmanızı gerektiren bir ilgi alanı sizin için en uygun seçim olacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN