Neslihan Atagül: Keyfimiz, neşemiz yerinde boşanmıyoruz

Neslihan Atagül: Keyfimiz, neşemiz yerinde boşanmıyoruz

Kadir Doğulu'nun bir mekanda ortaya çıkan birçok kadınla samimi fotoğrafları sonrası Neslihan Atagül'ün tepkisi merak konusu olmuştu. Atagül boşanma iddialarını net bir dille reddetmişti. Ünlü oyuncu bu kez katıldığı bir etkinlikte basının sorduğu 'boşanma' sorusuna "Anlaşılamıyorum. Yazılan, çizilenlerin hepsi gerçek dışı. Biz gayet memnunuz, keyfimiz ve neşemiz yerinde. Boşanmıyoruz" şeklinde cevap verdi.

Oyuncu Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz haftalarda Alaçatı'da birçok kadınla samimi yakınlaşması magazin gündemine oturmuştu. Özellikle baş harfi 'S' olan bir kadının Doğulu'nun imam nikahlı eşi olduğu iddiaları oldukça konuşulmuştu.

Habertürk'te yer alan habere göre, söz konusu kişinin Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Bu söylentilerin ardından Sezer Çakır, konuyla ilgili açıklama yaptı.

ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA

Sezer Çakır, "Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda ortaya atılan iddiaları çok ciddiye almamakla birlikte ailemin ve yakın dostlarımın gerçekleri bildikleri için duruma sessiz kalmamın daha da büyütüleceğini söyleyerek, gerek Kadir'e, gerek ailesine ve kendi aileme olan saygımdan bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim. Ben bir magazin figürü değilim. Bu sebepten de böyle bir haberin içinde yer almak son derece rahatsız edici. Kadir, benim çok sevdiğim bir dostumdur. Diğer etrafımdaki tüm dostlarım gibi... Bu çıkan haber tamamen kötü niyetle yapılmış bir senaryodan ibarettir. Böyle bir şey söz konusu değildir" dedi.

ATAGÜL VE DOĞULU'DAN İDDİALARA EL ELE YANIT

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül; iddiaları, bir sosyal medya dedikodusu olarak gördüklerini açıkladı.

Konuyu kendisine soran yakın çevresine Kadir Doğulu, "Benim Neslihan'dan başka imam nikâhlı eşim yok" dedi. Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, Formula 1 yarışını izlemek için gittikleri Bakü'de el ele poz vererek haklarındaki tüm iddiaları çürüttü.

ATAGÜL'DEN YENİ AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde ortaya Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül'ün boşanacaklarına yönelik yeni bir iddia atıldı.

Neslihan Atagül, bu konuda yeni bir açıklama yaptı. IEmmy’s tarafından düzenlenen bir partisiye katılan Atagül, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Ben ne söylersem söyleyeyim herkes kendine göre algılıyor, anlaşılamıyorum. Yazılan çizilenlerin hepsi gerçek dışı. Biz gayet memnunuz, keyfimiz ve neşemiz yerinde. Boşanmıyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN