Netflix açıkladı kullanıcılar derin bir oh çekti! O karar için detaylar açıklandı! Şimdi daha çok keyif çatacaksınız

Netflix açıkladı kullanıcılar derin bir oh çekti! O karar için detaylar açıklandı! Şimdi daha çok keyif çatacaksınız

Geçtiğimiz günlerde hesap paylaşımı uyarısında bulunan Netflix, açıklamalarını güncelledi. Hesap erişimi yapan kullanıcılar yeni açıklamayla derin bir oh çekti. İşte Netflix'in o açıklamaları…

Teknoloji ile birlikte hemen hemen her alanda internetin etkilerini görüyoruz. Özellikle son yıllarda dijital içerik platformlarına ilgi artarken kullanıcılarda yeni içerikleri yakından takip ediyor. Dünya genelinde yüzbinlerce insan dijital içerik platformlarını kullanırken en çok tercih edilen platformlardan biri de Netflix olarak karşımıza çıkmaktadır. Son yıllarda kullanıcı sayısını arttıran platform yeni açıklamalarıyla da gündemdeki yerini koruyor. Uzun süredir tek bir sorun üzerinde çalışan Netflix, geçtiğimiz günlerde yeni kararını açıkladı. Hesap paylaşımını engellemek için farklı yöntemler deneyen platform son olarak ekstra ücret ödemesi ile gündemde yer aldı. Platformdan gelen son açıklama ise kullanıcıların içini rahatlattı. İşte Netflix'in o açıklamaları…


NETFLİX AÇIKLAMASI İLE İÇLERİ RAHATLATTI


Netflix'in internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında kullanıcıların hesaplarını başka bir kişi ile paylaşması durumunda ekstra ödeme yapması gerektiği belirtildi. Bununla birlikte ev interneti dışında bir internet kullanarak platforma bağlanacak kişilerin de kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. Platform düzenli olarak doğrulama yapmayan kullanıcıların hesaplarına da erişim engeli koyacak.

netflix-5.jpg
Yapılan açıklamaların yanı sıra Netflix yeni bir güncelleme metni yayınladı. Yapılan açıklama kapsamında belirlenen kuralların küresel pazarda geçerli olmayacağı duyuruldu. Duyurunun yanlışlıkla küresel internet sayfasında yayınlandığını belirten Netflix, kuralların ilk etapta sadece Kosta Rika, Şili ve Peru ülkelerinde uygulanacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN