Netflix Türkiye haziran programı belli oldu: İşe yerli ve yabancı yapımlar

Netflix Türkiye haziran programı belli oldu: İşe yerli ve yabancı yapımlar

Netflix'in haziran takvimi resmi olarak açıklandı. Takvimde merakla beklenen Black Mirror, The Witcher’ın yanı sıra Türk yapımı Merve Kült, Sen İnandır gibi yapımlar izleyicilerle buluşacak.

Charlie Brooker'ın uzun zamandır beklenen antolojisi 'Black Mirror' ve başrolünde Henry Cavill'ın yer aldığı 'The Witcher' da yeni sezonlarıyla dönüyor.

New Amsterdam (3. Sezon)

1 Haziran

Amerika’nın en eski hastanelerinden birinin yeni direktörü Dr. Max Goodwin, mevcut durumu değiştirmek ve hastaların hayatını kurtarmak için işe koyulur.

The Days

1 Haziran

Fukushima santrali sorumluları ve çalışanları, eşi benzeri olmayan ölümcül bir nükleer felaketle karşı karşıya kaldı. Onlar birer kahraman mı, yoksa suçlu mu?

Rich in Love 2

2 Haziran

Paula, Amazon bölgesinde gönüllü doktorluk yapmaya devam etmek için Rio de Janeiro'dan ayrılınca Teto, anlık bir kararla onun peşinden gitmeye kalkar ve ardından işler karışır.

Valeria (3. Sezon)

2 Haziran

Yeni aşk üçgenleri. Yeni yaşam evreleri. Yeni yaşlara adım atılan doğum günleri. Dört arkadaş her şeyi yine hep birlikte yaşıyor.

Manifest (4. Sezon: 2. Kısım)

2 Haziran

Ölüm Günü yaklaşırken 828 sefer sayılı uçuşun yolcuları ve onların yakınları, çağrılarını çözümlemek için zamanla yarışarak kendilerini bekleyen korkunç geleceği önlemeye çalışır.

My Little Pony: Biz İz Bırak (4. Sezon)

6 Haziran

Hain Opaline, Pony'lerin sevimli işaretlerini çalarak en güçlü Kanatlı Tekboynuz olmayı kendine görev edinir. Yele 5'lisi çok geç olmadan onu durdurabilecek mi?

Love Is Blind: Brezilya (3. Sezon)

7 Haziran

Bu kabinlerde gerçek aşk filizlenebilir mi? Camila Queiroz ve Klebber Toledo, doğru kişiyi arayan yeni Brezilyalı bekârların aşkı bulmasına yardım ediyor.

Never Have I Ever (4. Sezon)

8 Haziran

Lisenin son senesi başlıyor. Devi ve arkadaşları gelecekle yüzleşmeye hazır mı?

Tour de France: Zincirleri Kırmak

8 Haziran

Dizi, dünyanın 'en zorlu' bisiklet yarışının 2022 ayağında mücadele eden bisikletçi takımlarını konu alıyor.

Human Resources (2. Sezon)

9 Haziran

İnsan Kaynakları'nda çalışan yaratıklar, yeni bir grup insan için ellerinden ve pençelerinden geleni yapıyor.

Merve Kült

9 Haziran

Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve evinden çıkarılma riskiyle karşı karşıya kalınca, para bulmak için bir flört uygulaması geliştirir. Ama patronunun başka planları vardır.

Amy Schumer: Emergency Contact

13 Haziran

Amy Schumer, bu stand-up gösterisinde yüzüne lazer yaptırma, doğum sonrası cinsellik, bebeğine isim verme kâbusu, çiğnenebilir Viagra gibi konulara değiniyor.

Zamanda Tutsak

13 Haziran

Tatilde ıssız bir sahile gelen aile, buranın yaşlanmayı hızlandırdığını ve ömürlerini bir güne indirdiğini görünce dehşete kapılır.

Gezegenimiz II

14 Haziran

Belgesel dizisi, dünyadaki büyük göçleri konu alıyor.

Black Clover: Sword of the Wizard King

16 Haziran

Büyü yapamayan bir genç, Büyücü Kral olmaya çalışmaktadır. Sürgün edilmiş dört eski Büyücü Kral ise Yonca Krallığı'nı yok etmek için geri döner.

Extraction 2

16 Haziran

Ölümün eşiğinden dönen komando Tyler Rake tehlikeli bir görev daha alır. Görevi, bir gangsterin esir alınan ailesini kurtarmaktır.

Kafatası Adası

22 Haziran

Güney Pasifik'teki gemi kazasından kurtulan keşif grubu, adayı yöneten dev goril Kong'un da aralarında olduğu yaratıklarla karşılaşır.

Sen İnandır

23 Haziran

İki büyükanne, torunlarına sözde tesadüfi bir karşılaşma ayarlayınca çocukluk aşkları depreşir ve eski defterler açılır.

Penceremden: Aramızdaki Deniz

23 Haziran

Bir yıl ayrı kalan Raquel ve Ares, bir sahil gezisinde buluşur. Dostça flörtlerle ve yeni güvensizliklerle karşılaşan ikilinin aşkları, her şeyin üstesinden gelebilecek mi?

Katil Avcıları (3. Sezon)

23 Haziran

Dedektifler katilleri, onları durdurmak için verdikleri mücadeleleri ve suçluları adalete teslim eden insanları anlatıyor.

Titans (4. Sezon)

25 Haziran

Metropolis'te onları ve dünyayı yok etmeye kararlı, güçlü ve ölümcül bir tarikatla karşılaşan Titanların eve dönüş yolu engellerle doludur.

Run Rabbit Run

28 Haziran

Küçük kızının başka bir insanın anılarına sahip olduğunu iddia etmesi, bir anneyi ailesinin acı dolu geçmişiyle yüzleşmek zorunda bırakır.

The Witcher (3. Sezon: 1. Kısım)

29 Haziran

Mutasyona uğramış bir canavar avcısı olan Rivyalı Geralt, insanların çoğunlukla yaratıklardan daha uğursuz olduğu, karmaşa içindeki bir dünyada kaderine doğru yol alıyor.

Nimona

30 Haziran

Üstüne korkunç bir suç atılan şövalye, şekil değiştiren bir genç kızdan yardım alarak masumiyetini kanıtlamaya çalışır. Peki ama ya bu kız, öldürmeye ant içtiği canavarsa?

Black Mirror (6. Sezon)

Yakında

Charlie Brooker’ın uzun zamandır beklenen karanlık ve satirik antoloji dizisi 6'ncı sezonuyla geri dönüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN