Netflix'ten abonelik kapattıracak Türkiye zammı! Fiyatlar yüzde 25 arttı: Yeni fiyatlar film keyfini bitirecek

Netflix'ten abonelik kapattıracak Türkiye zammı! Fiyatlar yüzde 25 arttı: Yeni fiyatlar film keyfini bitirecek

Dünya genelinde en çok tercih edilen dijital içerik platformlarından biri olan Netflix, Türkiye zammı ile gündemdeki yerini aldı. Bu fiyatlar adeta abonelik kapatılacak türden. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dijital platformlar son zamanlarda sık sık zam haberleriyle gündeme geliyor. Bunlar arasında en popüler platformlardan biri olan Netflix de bulunuyor. En son ocak ayında fiyatlarında değişiklik yapan Netflix, yüzde 20-30 oranında bir zamla kullanıcılarına yeni fiyatlar sunmuştu. 2024 senesinin ikinci zammı ise çok geçmeden geldi. Edinilen bilgilere göre Netflix üyelik fiyatları yüzde 25 oranında artırılacak.

yeni-proje-9.jpg

YENİ FİYATLAR BELLİ OLDU

Edinilen bilgilere göre, 9 Temmuz 2024 itibariyle Netflix'in Temel Plan paketinin fiyatı 149,99 TL, Standart Plan paketinin fiyatı 229,99 TL ve Özel Plan paketinin fiyatı da 299,99 TL olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN