Nihat Hatipoğlu'nun bulunduğu törende dansöz skandalı! Sosyal medya bu olayla çalkalanıyor

Ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un kızı Burcu Özüyaman, Lübnanlı Rachad Ghandour ile dünyaevine girdi. Çiftin imam nikahını ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu kıyarken düğünde yaşananlar sosyal medyanın tepkisini topladı.

Bir döneme damga vuran isimlerden olan ve "Anadolu'nun Prensesi" lakabıyla anılan ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un kızı Burcu Özüyaman, Lübnanlı Rachad Ghandour ile dünyaevine girdi. Çiftin imam nikahını Nihat Hatipoğlu kıyarken imam nikahında yaşananlar tepki topladı.

Ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un bir dönem mankenlik yapan kızı Burcu Özüyaman, Lübnanlı Rachad Ghandour ile dünyaevine girdi. Çiftin imam nikahını Nihat Hatipoğlu kıyarken düğünde yaşananlar tepki topladı.

TEPKİ TOPLAYAN DÜĞÜN

Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Katar'dan birçok davetlinin katıldığı törende çiftin imam nikahını ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu kıydı. Eşiyle birlikte törene katılan Hatipoğlu, imam nikahını kıydıktan sonra çiçeği burnunda çifte evlilikle ilgili tavsiyeler vermeyi de ihmal etmedi.

4

Çiftin düğününe Özlem Yıldız, Özge Ulusoy, Gülay Kamaz, Derya Ayaydın, Eylem İpek Şafak gibi ünlü isimler de katıldı. Semazen gösterilerinin ardından düğün folklor ekipleri ve danslarla gece geç saatlere kadar devam etti.

Four Seasons Otel’de gerçekleşen dini törenli düğün sosyal medyayı sallarken bazı kullanıcıların da tepkisini topladı.

DANSÖZLER SAHNE ALDI

Kıyılan nikahın ardından dansözlerin sahne alması davetlileri şaşırttı. Ayrıca imam nikahı kıyılırken davetlilerin başlarını örtmemesi ve imam nikahından hemen sonra dansözlerin sahneye çıkması da bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

3

"BAŞINIZI ÖRTMEK ÇOK MU ZOR GELDİ?"

Bazı sosyal medya kullanıcıları dini nikahın olduğu anlarda davetlilerin başlarını örtmemesine ve imam nikahından hemen sonra dansözlerin sahne almasına "Nihat Hatipoğlu hocam ne işiniz var orada", "Ne garip bir düğün", "Düğünde her şeyden az az var", "Hoca da şaşırmıştır", "Başınızı örtmek çok mu zor geldi?" şeklinde tepki gösterdi.

5​​​​​​​

1

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN