Nil Karaibrahimgil'den çarpıcı itiraf: Ekonomik kriz yüzünden artık...

Nil Karaibrahimgil'den çarpıcı itiraf: Ekonomik kriz yüzünden artık...

Son dönemin başarılı şarkıcılarından Nil Karaibrahimgil, reklam yüzü olduğu markanın lansmasına katılarak hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulundu. Bakın ünlü şarkıcı neler söyledi?

2002 yılında 'Nil Dünyası', 2004 yılında 'Nil FM', 2006 yılında 'Tek Taşımı Kendim Aldım', 2009 yılında 'Nil Kıyısında', 2012 yılında 'Ben Buraya Çıplak Geldim' ve son olarak 2029 yılında 'Nil'den İyi Gelen Sesler' albümlerini yayınlayarak adını geniş kitlelere duyuran ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Son dönemin gözde isimlerinden ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, önceki gün reklam yüzü olduğu markanın lansmanında objektiflere yansıdı Gazetecilerle sohbet eden Karaibrahimgil, anneliğin kendisini etkilediğini ifade etti.

"ANNELİK ÇOK BAŞKA BİR DUYGU"

2010 yılında eşi Sedar Erener ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı, 2014 yılında Aziz Arif Erener'i dünyaya getirerek annelik sevinci yaşamıştı. Anneliğin kendisini etkilediğini belirten ünlü şarkıcı, "Annelik çok başka bir duygu. Adına şarkılar bile yazdım oğlumun... Büyüdü artık o da... 8 yaşına geldi. Yavaş yavaş sizler ile olmaya başlayacağım. Yeni bir single yapacağım gibi çünkü o daha kolay geliyor" şeklinde konuştu.

Nil Karaibrahimgil: İkinci el kıyafetler tercih ediyorum - Magazin haberleri

"BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ BİZİM İÇİN MUAZZAM"

Eşi Serdar Erener ile birlikte çalışmanın kendisine avantaj sağladığını söyleyen Karaibrahimgil, "Birlikte çalışmamız bizim için muazzam. Bazen bakışarak bile anlaşabiliyoruz" dedi.

EKONOMİK KRİZ YÜZÜNDEN...

Konserlerinin devam ettiğini de dile getiren başarılı şarkıcı, hayranlarını şaşırtan açıklamalarda bulunarak 'ikinci el' kıyafetleri tercih ettiğini açıkladı.

Son dönemde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle harcama yapmamaya çalıştığını kaydeden ünlü şarkıcı bunun yerine ikinci el kıyafetleri tercih ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Konserlerde kendi dolabımdan kıyafetler giyiyorum. Çok harcama yapmamaya çalışıyorum. İkinci el kıyafetleri geri dönüşüm açısından daha çok tercih ediyorum. Bu durumda daha da ilginç şeyler bulabiliyorum ya da kendim eski kıyafetlerimle kombinliyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN