Niloya ve arkadaşları 23 Nisan'da yepyeni bölümleriyle geliyor

Niloya ve arkadaşları 23 Nisan'da yepyeni bölümleriyle geliyor

Çocukların sevgilisi Niloya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda TRT Çocuk ve YouTube kanalında yeni bölümleriyle minik izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda minik dostlarına yepyeni maceralar sunacak. Kişisel gelişim, doğa ve hayvan sevgisi, çevre koruma gibi temaları işleyen bölümleriyle eğitici ve öğretici içerikleriyle dikkat çeken Niloya, yeni sezonda da çocukların kalbini fethetmeye devam edecek.

yeni-proje-3-002.jpg

Niloya, çocukları ve aileleri için hazırlanan yeni bölümleriyle 23 Nisan'dan itibaren hem TRT Çocuk'ta hem de 5.5 milyon aboneye sahip YouTube kanalında yer alacak. Yeni bölümler, psikologlar ve pedagoglar tarafından özenle hazırlanan senaryolarla minik kalplere ulaşacak. Çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirecek konuları eğlenceli bir şekilde sunan Niloya, tasarruf bilinci, farklı bakış açıları kazandırma, dayanışma ve yeni arkadaşlıklar kurma gibi değerleri işleyecek.

yeni-proje-4-002.jpg

23 Nisan'a özel bölümde, Niloya ve arkadaşları dünya çocukları için dileklerini paylaşacak ve bu özel günün önemini eğlenceli bir dille anlatacaklar. Sezon boyunca sürecek maceralarda ise Niloya'nın dünyasına iki yeni karakter katılacak, bu karakterler ve yaşanacak yeni hikayeler merakla bekleniyor.

Niloya ve Arkadaşları, yeni sezonda da çocuklara eğitim ve eğlenceyi bir arada sunmaya devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Niloya'nın yeni bölümleriyle daha da renkli ve eğlenceli geçecek. Çocuklar, Niloya'nın renkli dünyasında yeni maceralara yelken açarken, aynı zamanda önemli yaşam dersleri de alacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN