Normale dönüş haftasında zirveyi o dizi kaptı! Ekranlara dönüşü muhteşem oldu!

Normale dönüş haftasında zirveyi o dizi kaptı! Ekranlara dönüşü muhteşem oldu!

6 Şubat'ta meydana gelen iki deprem binlerce vatandaşımızın evini yerle bir ederken 44 binden fazla vatandaşımızın da hayatını kaybetmesine neden oldu. Depremin ardından kanallar dizi ve programlara ara verirken 'normalleşme' adımları atılarak dizi ve programlar yeniden yayınlandı. 23 Şubat akşamındaki reyting listesini zirvede tamamlayan dizi herkesi şaşırttı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem on bir ili vurarak afet bölgesini adeta savaş alanına çevirdi. Depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken 44 binden fazla vatandaşımız da hayatını kaybetti.

Depremin ardından bir hafta ulusal yas ilan edilirken televizyon kanalları dizi ve programlarını yayından kaldırarak afet bölgesini ekranlara getirmişti. 20 Şubat Pazartesi akşamı 'normalleşme' adımı atılarak bazı kanallar dizi ve programlarını tekrar yayına sokmuş ancak o akşam Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik iki depremin ardından, dizilerin yeni bölümleri tekrar yayından kaldırılmıştı.

Star TV'nin 'Ömer' adlı dizisi de 20 Şubat'ta yeni bölümüyle ekrana gelmiş ancak o akşam Hatay'da meydana gelen depremin ardından dizinin bölümü yayından kaldırılmıştı. Pazartesi günü yarım kalan Ömer dizisinin yeni bölümü 23 Şubat akşamı ekranlara geldi.

Medyatava'da yer alan habere göre; Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın paylaştığı dizi, ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Basel- Trabzonspor karşılaşmasını geride bırakarak 23 Şubat akşamını reyting listesinde birinci sırada tamamladı.

23 ŞUBAT 2023 PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

Deprem felaketinin ardından ekranlarda normale dönüş devam ediyor. Ömer ve Al Sancak dizisi kapıştı, Basel-Trabzonspor maçı zirveye ortak oldu. 23 Şubat 2023 Perşembe günü en çok hangi yapımlar izlendi? İşte reyting sonuçları

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN