NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden, NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt hayatını kaybetti. Pek çok siyasetçi Yurt'un vefatının ardından sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt kansere yenik düştü. Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Yurt, 39 yaşında hayatını kaybetti.

İstanbul Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü birincilikle bitiren Yurt, 2009 yılında Avrupa Gazeteciler Derneği tarafından en iyi sabah haberi sunucusu seçilmişti. Ünlü ekran yüzü 2013 yılında anne olmuştu.

screenshot-3.jpg

SİYASİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yurt'un hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:

"Bir süredir kanser tedavisi görmekte olan NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, NTV ve basın camiasına başsağlığı diliyorum."

Yurt'un vefatının ardından Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Genç yaşta kaybettiğimiz Gazeteci Özlem Sarıkaya Yurt’a Allah’tan rahmet, çalışma arkadaşları ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da ünlü spikerin vefatı nedeniyle sosyal medya hesabından mesaj yayınlandı:

"NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm basın camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN