O belediye yeni personellerini arıyor! Başvurular yarın bitiyor: Yüksek maaşla çalışmak isteyenlere son fırsat!

O belediye yeni personellerini arıyor! Başvurular yarın bitiyor: Yüksek maaşla çalışmak isteyenlere son fırsat!

Geçim sıkıntısı yaşanılan son dönemler de vatandaşın en büyük sorunlarından birisi de işsizlik oldu. Bu haber iş arayanların yüzünü güldürecek. İşte detaylar…

İşsizliğin önüne geçmek adına kamu kurum ve kuruluşlarından ardı ardına istihdam haberleri geliyor. Detaylar haberimizde…

banka

O BELEDİYE FARKLI KADROLARDA ALIM YAPACAK! SON BAŞVURU TARİHİ 6 MAYIS!

Antalya Konyaaltı belediyesi bünyesinde çalışacak görevli alımı ilanı duyurusu yaptı. Belediye de çalışmak isteyen vatandaşların en geç 6 Mayıs 2023 tarihine kadar tüm başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Devlet kurum ya da kuruluşlarında çalışmak isteyenler için bir güzel haberimiz daha var. Antalya Konyaaltı Belediyesi yeni personel alım duyurusu yaptı. Peki Antalya Konyaaltı belediyesi işe alım şartları nelerdir? Antalya Konyaaltı belediye yönetim personeli işe alımı ile ilgili tüm detaylar haberin devamında...

BELEDİYE BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Devlet kurum ya da kuruluşlarında çalışmak isteyenlerin yüzünü güldürecek haber geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı personel alım ilanı yayınlandı. Antalya Konyaaltı Belediyesi, hükümette iş arayanları sevindirecek şekilde çeşitli pozisyonlara alım yapacağını duyurdu. Belediye işe alım ilanında başvuru şartları ve alınacak kişileri merak ediliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı Belediye kadrosuna katılmak isteyen adayların 6 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

BELEDİYE HANGİ MESLEK GRUPLARI ÜZERİNDEN ALIM YAPACAK?

Antalya Konyaaltı Belediyeye personel alımı duyurusu ile birlikte hangi meslek dalları üzerinden alım yapılacağı da açıklandı.

İşte Antalya Konyaaltı belediyesinin doldurmak istediği kadroların listesi:

3 aşçı yardımcısı

1 pideci

1 ekmekçi

Bir kişilik bulaşıkçı kadrosunun açık olduğu ve alım yapılacağı ilanı açıklandı. İşe alım olacak kadrolar kadar başvuru koşulları da merak ediliyor ve araştırılıyor. Başvuru koşulları, ilgilendiğiniz başvuru koşulları ve istihdam edilecek insan kaynakları aşağıdaki gibidir. İşe alım için başvuru yapan adaylardan istenen koşullar şunlardır:

Antalya Konyaaltı Belediyesi'ne katılmak isteyen adayların ilk şartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlikle ilgili olmayan şartlar aranmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen devlete karşı suçlardan yargılanmaması gerekirdi. Burada belirtilen şartları taşıyan herkes iş başvurunda bulunabilir.

Antalya Konyaaltı Belediyesi'ne katılmak isteyenlerin 6 Mayıs 2023 tarihine kadar Belediye'ye başvurmaları gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN