O markette 2 al 1 öde kampanyası başladı! Tuvalet kağıdı bitenler koşa koşa gidecek: İşte dev indirime imza atan o market

O markette 2 al 1 öde kampanyası başladı! Tuvalet kağıdı bitenler koşa koşa gidecek: İşte dev indirime imza atan o market

Neredeyse milyonlarca vatandaş tuvalet kağıtlarında ki indirimi yakından takip ederken Migros'tan beklenen haber geldi. Ucuz tuvalet kağıdı alışverişi yapmak isteyenler Migros marketlerine akın etti. 2 al 1 öde kampanyasıyla beraber fiyatlar açıklandı.

Migros market indirim üzerine indirim yapmaya devam ederken bu defe temel ihtiyaç olan tuvalet kağıtlarında indirim haberini verdi. Tüketicilerin temel ihtiyaçlarından olan tuvalet kağıdına Migros marketlerinden ucuz etiketler duyuruldu. Migros tuvalet kağıdı fiyatları ve kampanya detayları haberimizde.

TUVALET KAĞITLARINDA DEV İNDİRİM

Son zamanlarda en çok zamdan etkilenen ürünlerden olan tuvalet kağıdı fiyatları dur durak bilmez hale gelirken vatandaşlar indirimleri takip etmeye başladı. Özellikle koronavirüs zamanında ihtiyaç duyulan tuvalet kağıdı fiyatları yükselirken Migros indirim haberini duyurdu.

Migros tuvalet kağıdı

MİGROS TUVALET KAĞIDI FİYATLARI

Sevilen market zinciri Migros'tan dev indirim haberi gelirken 16'lı tuvalet kağıdı fiyatlarında 2 al 1 öde fırsatı sunuldu.

Selpak Tuvalet Kağıdı 16'lı Paket: 179,90 TL

Papia Tuvalet Kağıdı 16 katlı 3 katlı: 179,90 TL

Sofia Tuvalet Kağıdı Beyaz 16 adet: 162,90 TL

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN