'Oğlum' dizisinde Songül Öden'in annesini canlandıracak isim belli oldu

'Oğlum' dizisinde Songül Öden'in annesini canlandıracak isim belli oldu

Zengin oyuncu kadrosuyla ilk tanıtımı yayınladığından beri gündemden düşmeyen Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan "Oğlum" dizisine usta oyuncu Nazan Kesal dahil oldu. Kesal, Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesini canlandıracak.

Usta oyuncu Nazan Kesal, geçtiğimiz çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan Ay Yapım imzalı "Oğlum" dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kesal dizide, Songül Öden’in canlandırdığı Zeynep karakterinin annesi olan ‘Perma Canan’ karakterine hayat verecek.

nazan.jpg

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken "Oğlum"un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi isimler yer alıyor.

Dizinin proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor.

"Oğlum", her çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN