Öğrenci belgesini getirene görülmemiş destek! Devletin kasası öğrencilere açıldı: Tamı tamına 5.104 TL dağıtacak!

Öğrenci belgesini getirene görülmemiş destek! Devletin kasası öğrencilere açıldı: Tamı tamına 5.104 TL dağıtacak!

İş arayanlara müjdeli haber kamu kurum ve kuruluşlarından geldi. Uzay teknolojileri uzmanı yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, bekçi ve şoför kadrolarına yüzlerce personel alımı yapılacağı haberi verildi. İşte alım yapılacak kadro alım şartları ve ilan detayları...

Kamu tarafından ilanlar yayımlanırken öncelikle MEB bünyesi üzerinde 50 milli eğitim uzman duyurusu yapıldı. İlan da yer alan bilgilere bakılarak şartların yerine getirilmesiyle beraber 6-10 Şubat 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu üzerinden elektronik ortamda alınacağı bilgisi verildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI BEKÇİ ALIMI

İçişleri Bakanlığı personel alımını açıklarken 300 il planlama uzman yardımcısı alımlarının yapılacağı duyuruldu. 30 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında internet sitesi üzerinden e devlet sisteminden başvuru yapılabilir. 1.250 mahalle ve çarşı bekçi alımı ilanı yayınlanırken 18 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adres üzerinden ön başvuru işlemi yapılır.

SPK’YA MEMUR ALIMI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 25 çalışma uzmanı yardımcısı alımı yapılacağına ilişkin ilan yayınlandı. 3 Şubat 2023 tarihinde yapılacak başvurular ise e devlet sistemi üzerinden gerçekleştiriliyor. SPK, üzerinden yapılacak alımlarda ise 2 aşçı, 15 hizmetli, 57 memur, 10 güvenlik, 6 şoför, 5 teknisyen olarak alım yapılacak. 23 Ocak - 6 Şubat 2023 tarihleri aralığında e devlet üzerinden başvuru yapılır.

üniversite personel alımı

ÜNİVERSİTELERDE PERSONEL AÇIĞI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi üzerinde sağlık teknikeri, hemşire, laborant, büro personeli ve güvenlik görevlisinin de olduğu 117 personel alımı yapılacaktır. Sistem üzerinden duyurular kısmında yer alan başvuru formu indirilerek eksiksiz ve doğru şekilde doldurulur. 20 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında başvurular yapılacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi üzerinden de yapılacak olan personel alımı ise 27 Ocak-10 Şubat 2023 tarihleri arasında şahsen başvuru yapılır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN