Oğuzhan Koç'tan boşanma itirafı! Sessizliğini bozdu

Oğuzhan Koç'tan boşanma itirafı! Sessizliğini bozdu

Demet Özdemir ile geçen yıl evlenen Oğuzhan Koç'un evliliğinde karabulutlar dolaşmaya devam ediyor. Çiftin geçen günlerde yaşadığı kriz nedeniyle boşanma derecesine gelmişti. Özdemir'in açıklaması sonrası Oğuzhan Koç da sessizliğini bozdu. Bakın Oğuzhan Koç boşanma iddialarına ne yanıt verdi?

2022 yılı Ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenen Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çiftine nazar değdi. Mutlu evlilikleriyle gündemden düşmeyen ikili bu kez ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Boşanacakları söylenen 8 aylık evli çiftten peş peşe açıklama geldi. Trafikte basın mensuplarına yakalanan Oğuzhan Koç'tan sessizliğini bozdu. Boşanma iddialarına bakın ne yanıt verdi?

oguzhankoc.jpg

OĞUZHAN KOÇ'TAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Sade bir nişanla evlilik yolunda ilk adımlarını atan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir ikilisi Ağustos ayında nikah masasına oturmuştu. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğün günlerce sosyal medyada konuşuldu.

demet.jpg

GELİNLİKLERİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Demet Özdemir'in giydiği 3 gelinlikle dikkat çekmişti. Düğün sonrası balayına kaçan çift, mutluluk pozları verirken, ikiliden 8 ay sonra kötü haber geldi.

demet2.jpg

KRİZ ÇIKMIŞ, DEMET EVİ TERK ETMİŞTİ

İddialara göre; Demet Özdemir-Oğuzhan Koç arasında kriz yaşanmış ve Özdemir evini terk etmişti. Demet Özdemir'den ise açıklama gecikmedi. Evi terk etmediğini belirten ünlü oyuncu evliliğinde kriz olduğunu da itiraf etmişti.

bosanma.jpg

ÇİÇEKLERLE EVİ GERİ DÖNDÜRMÜŞ

Evi terk etti iddialarıyla gündeme gelen Demet Özdemir'i çiçeklerle geri evi döndürdüğü söylenen Oğuzhan Koç, İstinye'de trafikte yakalandı. Düşünceli hali gözlerden kaçmayan Koç, boşanma sessizliğini de bozdu.

oguzhankoc12.jpg

OĞUZHAN KOÇ'TAN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Oğuzhan Koç, haklarında çıkan boşanma iddiaları için "Her şey yolunda arkadaşalar nereden çıkarıyorlar bunları anlamıyorum" diyerek yalanladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN