Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölüm yıl dönümünde andı: Rahmetliyi tanırdım...

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakterinin ölümünün 19. yılında bir video yayınladı. Kaynarca'nın yayınladığı videonun ardından "Süleyman Çakır" başlığı Twitter gündeminin zirvesine yerleşti.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından Kurtlar Vadisi dizisinin ikonik karakteri Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümü, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal medyada gündem oldu. Öldüğü bölümün ardından cenaze namazı kıldıracak kadar fanatik hayranları olan kurgusal karakteri canlandıran Oktay Kaynarca da, karakterin 19. ölüm yıl dönümünde mizah amacıyla bir anma mesajı yayımladı.

Kaynarca, Instagram hesabından paylaştığı videoda, “Rahmetliyi tanırdım. Dürüst, mert, yiğit bir arkadaştı. Sevenlerine ve hayranlarına başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

Süleyman Çakır kısa sürede Twitter’da TT oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN