Ömer dizisinin başrolünden beklenmeyen ayrılık! Yerine öyle biri geliyor ki...

Ömer dizisinin başrolünden beklenmeyen ayrılık! Yerine öyle biri geliyor ki...

Star TV ekranlarında yeni başlayan Ömer dizisinden ayrılık haberi geldi. Herkesin merakla beklediği dizi ilk bölümüyle büyük yankı yaratırken, başrol oyuncusunun ayrılık kararı herkesi şaşkına uğrattı. Duyanlar "Dizinin anlamı kalmaz" yorumunda bulundu.

Konusu ve oyuncularıyla büyük merak uyandıran Ömer dizisi Star TV'de yayınlanmaya başladı. Başrollerinde Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın oynadığı dizinden ilk ayrılık haberi geldi. Duyanlar inanamadı...

omerdizisi.jpg

ÖMER DİZİSİNDEN İLK AYRILIK HABERİ

Başrollerini Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın oynadığı Ömer dizisinde hiç beklenmedik bir ayrılığın yaşanacağı iddia edildi.

omer.jpg

Sahneleri ve konusuyla sosyal medyanın gündeminden düşmeyen dizinin başrol oyuncusunun diğer bölümlerde artık olmayacağı söyleniyor.

gokce.jpg

BAŞROL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sosyal medyada ortaya çıkan iddialara göre; Simay Barlas'ın diziye dahil olup Ömer ile evlenmesinin ardından Gökçe Bahadır diziden ayrılacak. Sizce Gökçe Bahadır'ın dizisinden ayrılması izlenmeleri etkiler mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN