Onu gören tanıyamıyor! Akla hemen estetik mi yaptırdı? geliyor! Ünlü oyuncu Büşra Pekin'in Hasan Can Kaya ile pozu olay oldu kimse tanıyamadı!

Onu gören tanıyamıyor! Akla hemen estetik mi yaptırdı? geliyor! Ünlü oyuncu Büşra Pekin'in Hasan Can Kaya ile pozu olay oldu kimse tanıyamadı!

Son dönemlerde yıldızı parlayan güzel oyunculardan Büşra Pekin, sosyal medya üzerinden Hasan Can Kaya ile pozunu paylaşarak görenleri şaşırttı. Paylaşım sonra ünlü oyuncuya estetik mi yaptırdın? soruları sorulmaya başladı. İşte, Pekin'in son hali haberimizde

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan Büşra Pekin devamında birçok başarılı işe imza atarken en son Dilberay filminin başrolü olarak beyaz perde de yer aldı. Başarıdan başarıya koşan Pekin, Hasan Can Kaya, Şebnem Sönmez ve Uğur Yüzel ile yeni proejeye hazırlandıkları duyuruldu. Film için bir araya gelen grup arasında Büşra Pekin'i görenler tanıyamadı. Büşra Pekin'in son hali haberimizde yer almaktadır

Güzel oyuncu Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın fotoğrafı gündeme damgasını vurdu. Saçını sarıya boyatan ve fazlasıyla zayıflayan Pekin'i görenler tanıyamadı. Kaya'nın yanındakini Büşra Pekin olduğuna inanamayanlar sosyal medya üzerinden estetik iddialarına maruz kaldı. Hasan aynı da yanında ki kim? Estetik mi yaptırdı? soruları peş peşe geldi.

Büşra pekin yeni hali

Verdiği kilolar sonrası sık sık adından bahsettiren Büşra Pekin son haliyle beğenileri topladı. Yeni proje için saçını sarıya boyatan ve 12 kilo veren güzel oyuncu resmen yeni birisi haline geldi. 

Büşra Pekin sarışın oldu

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN