Ormandaki mantarı bulabilir misin? Yalnızca gerçek zekiler 4 saniyede bulabiliyor!

Ormandaki mantarı bulabilir misin? Yalnızca gerçek zekiler 4 saniyede bulabiliyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu bilmek ister misiniz? O zaman bu görseldeki mantarı 4 saniye içinde bulun.

Bir ara ve bul bulmacasının arkasındaki temel kavram, bir görüntüdeki gizli bir şeyi veya nesneyi bulmayı içerir. Bu etkinlikte, kullanıcıların belirli bir süre içinde görüntüdeki şeyi veya nesneyi araması gerekir.

Ara ve bul etkinliği, bireysel olarak veya onu popüler kılan gruplar halinde denenebilir. Aynı zamanda gözlem becerilerinizi test etmenin ve geliştirmenin en iyi yollarından biridir.

Bireyler için, Bireysel olarak gözlem beceri düzeylerini anlamalarına yardımcı olur ve gruplar halinde, grup içinde kimin en iyi gözlem becerilerine sahip olduğunu belirlemeye yardımcı olabilir. Hızlı bir ara ve bul mücadelesine hazır mısın? O zaman 4 saniye içerisinde görseldeki tek mantarı bulun.

1-004.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ MANTARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resim, ormandaki tek mantarı 4 saniye içinde bulmanız gereken bir orman sahnesini göstermektedir. Bu meydan okuma, dikkat seviyenizi test edecek ve ne kadar ayrıntı odaklı olduğunuzu görecektir.

İyi gözlem becerisine sahip kişiler, tek mantarı zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Sen onlardan biri misin? Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve tek mantarı tespit edip edemediğinize bakın. Onu fark ettin mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman sınırı bitti. Kaçınız görseldeki mantarı başarıyla gördü? Bazı kullanıcılar garip mantarı ararken hala kafalarını kaşıyor olabilir. Nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın.

Bir ağaç gövdesi üzerinde oturan bir kirpinin tepesinde görülen garip mantar, üzerindeki beyaz renkli lekeli nedeniyle gariptir.

2-004.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN