Otomobil sektöründe rüzgar tersine döndü! Sıfır yok, ikinci cep yakıyor! 2019 model araçların fiyatı dudak uçuklattı!

Otomobil sektöründe rüzgar tersine döndü! Sıfır yok, ikinci cep yakıyor! 2019 model araçların fiyatı dudak uçuklattı!

Otomobil fiyatlarında hızlı yükseliş devam ederken bayilerde sıfır araç bulmakta zorluk çekiliyor. Sıfır araç almak hayal haline gelirken ikinci el otomobillerde de fiyatlar yükselişe geçti. Sıfırı 450 bin lira aracın 2019 modeli 420 bin liradan satılmaya başlandı. araba fiyatlarına ilişkin merak edilen son dakika gelişmeleri haberimizde

Sıfır araç bulmak isteyenler otomobil bulamadıklarında ikini el araçlara yöneldi. İkinci el araçlara artan talep üzerine fiyatlarda bir anda yükseldi. Yeni yılda araç piyasanın daha da artacağı beklenirken ikinci el araçlara da rağbet çoğaldı. Çok tercih edilen araçlardan birisi iki hafta önce 300-350 bin TL aralığında satışa sunulurken yıl sonu zamlarından sonra ikinci el fiyatı 400-450 bin TL aralığına yükseldi. İkinci el araç fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

FIRSATÇILIK BAŞLADI

Galerici ile yapılan röportajda araç fiyatlarının geldiği noktaya karşılık yorumlar yapılırken krizi fırsata mı çeviriyorsunuz? sorusuna yanıt geldi. Bu durumu kabul eden galerici bunu inkar edemeyiz ufak da olsa fırsatçılık yapılmaya başlandı ifadelerini kullandı. Yıl sonu gelirken fiyatlar yükselişe geçerken yeni yılla beraber tekrar fiyatlar artışa geçecek.

Otomobil sektörü hareketlendi

Bununla beraber ikinci el araç satışları yapan kişi ise, ikinci el araç satışların da hareketlilik olduğunu ve Aralık ayı bitmeden yeni sene zamlarına yakalanmamak adına araç alım telaşları başladığına vurgu yapıldı. İkinci el araç almak isteyen vatandaşlar ise sıfır araç bulamadıklarından şikayetçi olarak mecburiyetten ikinci ele yöneldiklerini ifade ettiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN