Oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu

Oyuncu Engin Öztürk ameliyat oldu

Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncularından Engin Öztürk'ün, belindeki rahatsızlık sebebiyle bir süredir şiddetli ağrılar çektiği öğrenildi. Öztürk ağrılarından dolayı ameliyat oldu. Dizi çekimlerine ara verilirken yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü ise 3 Şubat'ta yayınlanacak.

Oyuncu Engin Öztürk’ün geçtiğimiz perşembe günü ameliyat olduğu ortaya çıktı. Öztürk'ün bir süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenildi. Öztürk ameliyatın ardından taburcu oldu.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Öztürk’ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı 'Sıfırıncı Gün' dizisine de bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat’ta yayınlanacak.

Sıfırıncı Gün dizisinde bir ilk de yaşanacak ve dizinin içinde hikaye 'Birinci Gün' olarak değişecek ve dizinin adı değişecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN