Oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan çok konuşulacak itiraf: Çetin Alp 8 sene boyunca bana şiddet gösterdi! Binlerce kez...

Oyuncu Suna Yıldızoğlu'ndan çok konuşulacak itiraf: Çetin Alp 8 sene boyunca bana şiddet gösterdi! Binlerce kez...

Bir dönemin en popüler oyuncularından olan Suna Yıldızoğlu, 44 yıl önce birlikte olduğu müzisyen Çetin Alp ile ilgili bomba itiraflarda bulundu. 8 sene boyunca Çetin Alp tarafından şiddet gördüğünü itiraf eden Yıldızoğlu, öyle bir şey dedi ki duyanlar şoke oldu. Binlerce kez beni... İşte Suna Yıldızoğlu'nun Çetin Alp ile ilgili çarpıcı itirafı...

Oynadığı dizi ve filmlerle bir döneme damgasını vuran ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, 44 yıl önce birliktelik yaşadığı müzisyen Çetin Alp ile ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Duyanların ağzı açık kaldı. Çetin Alp tarafından 8 sene boyunca şiddet gördüğünü söyleyen Suna Yıldızoğlu, "Beni bizlerce kez aldatmış!" itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Bakın Suna Yıldızoğlu müzisyen Çetin Alp hakkında neler demiş?

İLK KEZ ANLATTI! BİNLERCE KEZ...

Türk sinemasına damga vurmuş isimlerden olan Suna Yıldızoğlu özel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla gündeme bomba gibi düştü. Yaşadığı ilişkileri anlatan Yıldızoğlu, yıllarca maruz kaldığı şiddeti ilk def açıkladı. Binlerce kez... Duyanların ağzı açık kaldı. İşte detaylar...

"BU HATUN ELDEN GİDİYOR DİYEREK..."

Özel hayatıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan Suna Yıldızoğlu, belli yaştan sonra kendisine aşklarını ilan eden erkeklere öfke kustu. Erkekler tarafından kendisine yaklaşım tarzlarından bahseden Yıldızoğlu, "Erkekler 'bu hatun artık elden gidiyor' diyerek bana açılmaya başladı. Bunlar da mühendis ve profesör falandı. Ben de en sonunda uzaktan izleyerek beni kimlerin eline bıraktınız dedim. Bu nazik adamlar bana açılmaktan korktu. Ben sirk gibi bir yerde kaldım maymun gibi. Şikayet etmiyorum. Çetin Alp'le evliliğim uzun sürdü. Ben yıllarca onun çocuklarına baktım" ifadelerini kullandı.

kmdffdfd-4.jpg

"8 SENE BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜM"

İki kez evlenip boşandığını ve daha sonra müzisyen Çetin Alp ile ilişki yaşamaya başladığını ifade eden Suna Yıldızoğlu, evlilikten korktuğu için hiçbir zaman nikah masasına oturmak istemediğini söyledi. Çetin Alp tarafından sürekli olarak şiddet gördüğünü söyleyen Yıldızoğlu şu itiraflarda bulundu:

kmgfgf-19.jpg

"Çetin Alp'ten 8 sene şiddet gördüm ve onun çocuklarını buna katlandım. Çocuklar büyüdü ben de gittim. O çocuklarla görüşmeye devam ediyorum. Çetin'de öfke kontrolü vardı

"BİNLERCE KEZ BENİ ALDATTI"

O dönem bütün gazetelerde 'Bu güzel kadının çirkin erkekle ne işi var' diye yazıldı. 'Maymun gibi, çirkin' derlerdi ama ben onunla olmayı seçtim. Ben ona aşıkken o beni binlerce kez aldatmış."

SUNA YILDIZOĞLU KİMDİR?

Suna Yıldızoğlu, 26 Subat 1955 tarihinde İngiltere Bournemouth’da İngiliz bir ailenin çocuğu olarak doğmuştur. Yıldızoğlu, ünlü oyuncu Yasemin Allen'in annesidir. Gerçek adı, Sonja Eady olan sanatçının anne ve babası Suna Yıldızoğlu 8 yaşında iken ayrıldılar. İlk okuldayken tiyatro ve dansa başladı. 11 yaşında alanını tamamen tiyatro olarak belirledi.

1974’te Türkiye’ye yerleşen Suna Yıldızoğlu sanatçı Kayhan Yıldızoğlu ile evlendi, türk vatandaşı oldu ve adını da Suna Yıldızoğlu olarak değiştirdi Boşandıktan sonra 1978 ile 1986 yılları arasında, şarkıcı Çetin Alp ile 8 yıl yaşamıştır.

kmdfdfdf.jpg

Suna Yıldızoğlu’nu Türk seyircisi, Cüneyt Arkın ile birlikte oynadığı “Yıkılmayan Adam”, Zeki Alasya – Metin Akpınar ile birlikte oynadığı “Petrol Kralları”, Kemal Sunal ile oynadığı “Gol Kralı” ve Metin Belgin ile oynadığı “Sokaktaki Adam” adlı filmlerden tanıyor. 1981 yılında 17. Altın Orfe yarışmasında Özel Burgaz Ödülü ve Gazeteciler Ödülünü kazandı.

1996 yılında “Sokaktaki Adam” filmindeki rolü ile 18. Siyad Türk Sineması Ödülleride En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 1978 ile 2000 arasında filmler, foto romanlar, TV dizilerinde, reklamlarda oyunculuk ile foto modellik ve şarkıcılık yapmıştır.

1978 yılında İzmir Fuarı için sahne teklifi gelince şarkıcı oldu. Şan dersleri aldı. 1978 yılının Aralık ayında Harbiye’de o zaman İstanbul’un en popüler gece kulübü olan Gala Kulüp’te sahneye çıkmaya başladı.

2000 senesinde sahne ve sinemadan ayrılıp çocuklarının eğitimi için gittiği Avustralya’ya yerleşerek iş hayatına atılmıştır. Avustralya’da “Alaturka” adında bir şirket kurdu ve Türkiye’nin küçük çapta tanıtımını yaptı ve başarılı da oldu. Yaklaşık 7 yıl sonra tekrar ikinci vatanım dediği Türkiye’ye geldi. Halen Türkiye’de yaşamaktadır. Suna Yıldızoğlu toplamda 4 kez evlenmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN