Oyuncu Ufuk Özkan'dan kahreden haber! Organ nakli gerekiyor

Oyuncu Ufuk Özkan'dan kahreden haber! Organ nakli gerekiyor

'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle ününe ün katan oyuncu Ufuk Özkan'dan kahreden haber geldi. Geçtiğimiz sene karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo veren ünlü oyuncunun üçüncü derece siroz olduğu ortaya çıktı. Bir süredir karaciğeri ile ilgili problemler yaşadığını ifade eden Özkan, "Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı kontrollerim düzenli olarak yapılıyor" dedi.

Birçok çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Ufuk Özkan'dan üzücü haber geldi. 48 yaşındaki oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği, karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusu yaptığı öğrenildi.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; kadavradan organ nakli için sıraya giren oyuncunun doktorları, “9 ile 12 ay arası ömrünüz kaldı. Nakil olmanız gerekiyor” dedi.

Kahreden haberlerin ardından Ufuk Özkan açıklama yaparak, şunları söyledi:

“Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN