Ozan Güven'in kadına şiddet davasında duruşma günü belli oldu

Ozan Güven'in kadına şiddet davasında duruşma günü belli oldu

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği suçlamasına ilişkin dava üçüncü yılına giriyor. Yeni duruşma 20 Haziran’da görülecek. Davada beklenen Adli Tıp raporunun çıkmaması durumunda ise duruşma yeniden ertelenecek.

Ünlü oyuncu Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz‘u darp ettiği suçlamasıyla açılan şiddet davası nedeniyle kariyerine ara vermiş ve dava sonuçlanana kadar da setlere çıkmama kararı almıştı. Bir yıl sonra tiyatro sahnesine geri dönen Ozan Güven’in şiddet davası temmuz ayında 3. yılına giriyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İstanbul Adliyesi‘nde görülen davanın yeni duruşması ise 20 Haziran’da görülecek. Davada Adli Tıp raporu bekleniyor. O tarihe kadar rapor çıkmazsa duruşma yeniden ertelenecek.

DENİZ BULUT'TAN PHOTOSHOP ARAŞTIRMASI TALEBİ

Ozan Güven‘in geçen günlerde verdiği bir röportajda eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un yüzündeki ve vücudundaki izlerle ilgili “Yakında hepsi bitecek az kaldı, Deniz Bulutsuz’un mahkemeye sunduğu bütün fotoğraflar photoshop, montaj olduğu mahkeme tarafından açığa çıkacaktır” dediği gündeme gelmişti.

Deniz Bulutsuz’un, Ozan Güven’in bu iddiası üzerine dava dosyasına yeni bir dilekçe verdiği ve fotoğrafların photoshop olup olmadığının araştırılmasını talep ettiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN